Ξύλο μόνο στους Έλληνες που φωνάζουν για την Μακεδονία – θυμίζουμε σε όσους ξεχνούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φωνές υπέρ των «αναρχικών» είχαν σιωπήσει στις Πρέσπες…
Επερώτηση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με θέμα «Συνεχή φαινόμενα αστυνομικής βίας και αύξηση της εγκληματικότητας» κατέθεσαν 68 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τονίζουν ότι η έξαρση των φαινομένων «δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά αποτελεί σκόπιμη κυβερνητική επιλογή για την εμπέδωση του φόβου στους δημοκρατικούς πολίτες και την καταστολή κάθε αντίστασης στα αντικοινωνικά σχέδια της κυβέρνησης».

«Το δόγμα τους δεν είναι «νόμος και τάξη» αλλά «τρόμος και πάταξη». Σκοπός τους δεν είναι η ασφάλεια, αλλά η ανασφάλεια και η δημιουργία μιας υπερσυντηρητικής κοινωνίας τρομαγμένων πολιτών που θα παρακολουθούν παθητικά την απροσχημάτιστη εξυπηρέτηση της παρασιτικής ολιγαρχίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη», τονίζουν οι βουλευτές στην επερώτηση τους.

Εμείς αναρωτιόμαστε: Πως ήταν η «μη υπερσυντηρητική κοινωνία» του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ήταν στην εξουσία;

Υπήρχε βία και κατά ποιών;

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατηγορείται για βία των αστυνομικών δυνάμεων κατά των «αναρχικών», οι οποίοι τρομοκρατούν τα κέντρα μεγάλων πόλεων και όχι μόνο.

Κατά ποιών στρεφόταν η βία του ΣΥΡΙΖΑ;

Επειδή ο ελληνικός λαός έχει κοντή μνήμη, να θυμίσουμε το ξύλο και τις επιθέσεις των ΜΑΤ κατά των πολιτών που διαμαρτύρονταν για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία παρέδωσε την Μακεδονία:

loading...