Aριστερά και Ισλάμ «χέρι-χέρι» – H αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ για τα παιδιά μας και τα «λόγια» του Καντάφι

Η αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ που προκαλεί αίσθηση…

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ – https://www.el.gr/
Στις 20 Νοεμβρίου του 1989, υπογράφτηκε η Σύμβαση για τα… Δικαιώματα του Παιδιού από την Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Η Επιτροπή Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου (ΕΠΕΚΕ) του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να δημοσιεύσει μία αφίσα, η οποία προβάλλει την επιθυμητή κατάσταση που πρέπει να επικρατήσει στα σχολεία της χώρας.

Σε αυτήν παρατηρούμε μία πολυπολιτισμική παρέας παιδιών συνοδευόμενη από διάφορες λέξεις.

Λέξεις όπως:
Μουσουλμανοπαίδες
Προσφυγόπουλα
Ένταξη
Τάξεις υποδοχής
Ολοήμερο πρόγραμμα
Διαπολιτισμικές δράσεις

Η Ελλάδα αλλάζει! Γίνεται όμως πολυπολιτισμική ή τελικά θα επικρατήσει το Ισλάμ;

Η Μουσουλμάνα μητέρα τεκνοποιεί 5 παιδιά κατά μέσο όρο, σε αντίθεση με την Ελληνίδα που γεννά περίπου ένα παιδί, όταν για την αναπλήρωση μιας γενιάς απαιτούνται 2,1 παιδιά.

Ίσως η πολιτική επιδόματος γέννας και στήριξης των ελληνικών οικογενειών της Νέας Δημοκρατίας διορθώσει κάπως τα πράγματα. Ο δρόμος όμως κάθε άλλο παρά εύκολος είναι.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ), το 2018 γεννήθηκαν 86.440 και απεβίωσαν 120.000 άτομα, έτσι ώστε οι θάνατοι να υπερτερούν των γεννήσεων κατά 33.857 άτομα.( 35.948 το 2017). Από αλλοδαπές, στην συντριπτική πλειοψηφία τους μουσουλμάνες, γεννήθηκαν 11.583 παιδιά ( 14,3%).

Εν τούτοις, το ποσοστό των γεννήσεων από μουσουλμάνες μητέρες είναι αρκετά υψηλότερο, καθώς δεν υπολογίζονται ως αλλοδαπές αυτές της ελεύθερης Θράκης, της Ρόδου, των πολλών χιλιάδων που ελληνοποιήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια και παράνομων μεταναστών που έχουν «αγκυροβολήσει« στην χώρα μας.

Αν λάβουμε υπόψη τα προαναφερθέντα, εκτιμάται πως, σήμερα οι γεννήσεις των «υπεργεννητικών μουσουλμάνων» στην Ελλάδα υπολογίζονται στο 25% του συνόλου των 86.440 γεννήσεων, δηλ. 21.610 παιδιά.

Τι σημαίνει αυτό;

Ένα στα τέσσερα παιδιά που γεννιούνται σήμερα είναι μουσουλμάνων.

Συνυπολογίστε το γεγονός πως «μετανάστες και πρόσφυγες», όπως τους ονομάζουν, στέλνουν στέλνουν ασυνόδευτα τα παιδιά τους, στην χώρα μας, με την προοπτική να ακολουθήσουν και αυτοί μετά.

Η Ελλάδα αλλάζει και όπως είχε πει παλαιότερα ο Καντάφι: «Το Ισλάμ θα κατακτήσει την Ευρώπη χωρίς να πέσει μία ντουφεκιά», άρα με την έλευση μουσουλμάνων και τις γεννήσεις παιδιών από αυτούς.

Αυτό που επιδιώκεται να γίνει σε όλη την Ευρώπη είναι ένα μείγμα «αριστεροσύνης και ισλαμισμού» να επικρατεί στα σχολεία, στην κοινωνία, παντού. Αυτό βλέπουμε να απεικονίζεται στην χθεινή αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ

Άλλωστε ο Καντάφι είχε εδραιώσει στην Λιβύη μία «σοσιαλιστική δημοκρατία» με έντονο το «άρωμα» του Ισλάμ. Στο τέλος βέβαια δεν είχε την τύχη που περίμενε.

Αν μάλιστα, δεν υπάρξει δραστική αντιμετώπιση τους ζητήματος, τότε μαζί με τον Καντάφι, θα δικαιωθεί και ο Οζάλ, ο οποίος έλεγε πως «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια Μουσουλμάνους και να τελειώνουμε μαζί τους».

loading...