Τραγωδία στη Νιγηρία: Ιερέας μπέρδεψε το πετρέλαιο με αγιασμό και πέθαναν 6 άνθρωποι

Ένα συνταρακτικό γεγονός συνέβη στη Νιγηρία, όταν καθολικός Ιερέας μπέρδεψε βαρέλι με πετρέλαιο με αγιασμό! Έξι άνθρωποι βρήκαν το θάνατο, ανάμεσα τους και δύο παιδιά.

Εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών δήλωσε, ότι «ο πάστορας πήρε ένα βαρέλι, πιστεύοντας ότι περιείχε νερό, προκειμένου να τελέσει μία βάπτιση, χωρίς να ξέρει, ότι ήταν γεμάτο με πετρέλαιο».

Όταν άνοιξε το βαρέλι και άρχισε να ρίχνει το περιεχόμενο πάνω στον άνδρα που βαπτιζόταν, έπεσε ένα αναμμένο κερί και ξέσπασε φωτιά, με τις φλόγες να τυλίγουν και τον πάστορα και τον άνδρα που βαπτιζόταν.

Η φωτιά όμως πήρε γρήγορα διαστάσεις, εξαιτίας του υλικού και έφθασε σε παρακείμενο αγωγό πετρελαίου, στον οποίο υπήρχε διαρροή, λόγω παλιότερου βανδαλισμού του από κλέφτες με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη.

Πυκνός μαύρος καπνός άρχισε να υψώνεται στα περίχωρα του Λάγος από την πυρκαγιά, την οποία έσπευσαν να σβήσουν δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Από την έκρηξη και την πυρκαγιά έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι, ενώ ο πάστορας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

loading...