Φρίκη στα Πετράλωνα: Στους κάδους σκουπιδιών ψάχνουν για το πτώμα 52χρονου – βίντεο

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας – Ο 21χρονος βαφτισιμιός είπε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τον 52χρονο και τον πέταξε σε κάδο απορριμμάτων – Το θύμα φιλοξενείτο στο διαμέρισμα του δράστη στα Πετράλωνα – Ίχνη αίματος βρέθηκαν στο σπίτι – Ο 52χρονος αγνοείται από την Πέμπτη

Τραγική οικογενειακή ιστορία εκτυλίσσεται στα Κάτω Πετράλωνα, καθώς 52χρονος που αγνοείται από την Πέμπτη φέρεται να δολοφονήθηκε από τον βαφτισιμιό του, ο οποίος αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε και στη συνέχεια πέταξε τον νονό του στα σκουπίδια.

Ο 21χρονος βαφτισιμιός, ο οποίος και συνελήφθη, προχώρησε το Σάββατο στην τραγική αποκάλυψη. Εντύπωση προκαλεί, πάντως, το γεγονός ότι η μητέρα του δράστη, η οποία είναι ρακοσυλλέκτρια, όταν ρωτήθηκε – σύμφωνα με ιδιοκτήτη καφενείου της περιοχής – πού βρίσκεται ο 52χρονος απάντησε ότι θα τον έχει σκοτώσει ο γιός της.

Προσήχθη, όπως φαίνεται και στο βίντεο που παρουσιάζει αποκλειστικά το protothema.gr,  και η μητέρα του δραστη. Αυτήν την στιγμή δινει κατάθεση.

Eντατικές έρευνες διενεργήθηκαν σε κάδους για τον εντοπισμό του θύματος, ύστερα από τη αποκάλυψη του δράστη ότι τον πέταξε στα σκουπίδια.

Κυλήδες αίματος βρέθηκαν σε τρία υπνοδωμάτια του σπιτιού του 21χρονου, όπως και στα χέρια του. Ο δράστης, ο οποίος έχει υποπέσει σε αντιφάσεις, εξετάζεται από ψυχολόγους.

Αναζητείται ακόμη το μαχαίρι με το οποίο φέρεται να δολοφονήθηκε ο 52χρονος.

loading...