Σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» , φάση 3η. Ισραήλ , Αίγυπτος , Λιβύη του ΧΑΦΤΑΡ , Κύπρος , ίσως και Ελλάδα, «διώχνουν» τους Τούρκους από τα Κατεχόμενα της Κύπρου

Ερντογάν , «τελειώνουμε» με την Λιβύη και ξανα ερχόμαστε ! Δες στην Τρίπολη για να δεις τι θα γίνει στα Κατεχόμενα ! Θα νιώσεις , ποιο είναι  το «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος»

Τι λέτε ; γιατί από αρχές Ιουνίου του 2019 έχουμε ραγδαίες εξελίξεις  εντός της χώρας και γύρω μας ;

Γιατί ξαφνικά ο Στρατάρχης Χάφταρ ρυθμίζει τις εξελίξεις  στη γνωστή γεωπολιτική σκακιέρα ; Ποιος τον ήξερε πριν;

Γιατί ο Ερντογάν ( εδώ και μήνες ) νιώθει απομονωμένος και να εγκλωβίζεται όλα και περισσότερο ;

Όσο εσείς διαπιστώνεται την έκδηλη αγωνία των ανθελλήνων και της ξενοκίνητης πολικής σκηνής στην Ελλάδα ( υπάρχει μια εξαίρεση προς το παρόν )  να επιβάλλουν τη μοιρασιά του Αιγαίου μας με την Τουρκία ( όπως αγωνιούν να βάλουν στην ΕΕ , Αλβανία και πρώην ΣΚΟΠΙΑ ) , τόσο κάποιοι άλλοι … αδειάζουν συνεχώς τις γεμιστήρες των M14 ( ταχυβόλο: 700–750 σφαίρες το λεπτό) στα πεδία της γεωπολιτικής και των μαχών.

Όσο σας «πλησιάζουν » στο τελικό δίλημμα , Πόλεμο ή συν διαχείριση- για να μη φανεί  ή να συγκαλυφθεί μια νέα κατάρρευση της οικονομίας(;) –  τόσο το γνωστό σας πλέον σχέδιο για την προστασία και την αντεπίθεση της πατρίδας με την κωδική ονομασία «Σχέδιο ΦΑΛΑΓΓΑ η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται » τελειώνει του εχθρούς της Πατρίδας μας !

Μην ανησυχείτε λοιπόν , ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ που κάνουμε όλη ( ή σχεδόν όλη )  τη φασαρία ,οι ανυπότακτες δυνάμεις του Ελληνισμού , οι ΦΥΛΑΚΕΣ που κάνουν ό,τι υποσχέθηκαν . Σ αυτό αντιδράει ο Ερντογάν που τώρα τελευταία φοβάται για τα μέλη της οικογένειάς του.

ΟΙ μόνες μας αποδείξεις είναι , να σας λέμε τι θα γίνει κάθε φορά , τι έχει δρομολογηθεί και να το διαπιστώνετε στην πορεία .

Σκοπός της 3ης φάσης του σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» είναι να συγκλίνουν τα συμφέροντα ώστε ,  οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ , της Αιγύπτου , της Λιβύης του Χάφταρ , της Κύπρου , ίσως και της Ελλάδας  να καταλάβουν  το « γεωπολιτικό ΣΤΡΑΤΗΓΕΊΟ» της Τουρκίας  από το 1974 στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο , που δεν είναι άλλο από τα Κατεχόμενα της Κύπρου .

Να εκδιωχθούν ( όπως στην Τρίπολη ) οι Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις από την Κατεχόμενη Κύπρο και να εστιάσει η Τουρκία – για την ψυχοθεραπεία της  – στην Μαύρη Θάλασσα  και στα Ανατολικά της .

Απολαύστε λοιπόν τις γιορτές σας , μην τους κάνετε τη χάρη να φοβηθείτε . Ξεφύγετε από την οπτική που σας κρατά καθηλωμένους  … στις σκοπιμότητές τους και μην παρασυρθείτε κι αν ακόμα δείτε ΕΚΤΑΚΤΗ είδηση σ όλα τα ΜΜΕ ότι , έγινε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία .

Έχετέ μας εμπιστοσύνη !

Καλούμε όλες τις ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στην Ελλάδα να συντομεύσουν . Να καταστήσουν ( μέσω ενός κοινού συνδέσμου )  λειτουργικό έναν ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΟΥΣ που θα αντιπαρατεθεί ως το πολιτικό αντίβαρο που ζητάει η ψυχή του Ελληνισμού .

Κοινωνικό μήνυμα  από «Μαύροι Πάνθηρες Κύπρου » μέλος της ..

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...