Δολοφονία στους Αγίους Θεοδώρους: 30χρονος Ρομά ο βασικός ύποπτος


Ένας 30χρονος Ρομά φαίνεται να είναι ο βασικός ύποπτος της άγριας δολοφονίας της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο εν λόγω άνδρας φέρεται να είναι ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου, με το οποίο χτύπησε και σκότωσε την άτυχη γυναίκα.

Ο 30χρονος Ρομά έχει αναγνωριστεί από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ είναι σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες. Αστυνομικοί τον αναζήτησαν στους τόπους διαμονής του, ωστόσο δεν τον εντόπισαν πουθενά. Παράλληλα οι έρευνες έδειξαν πως απουσίαζε αδικαιολόγητα το κρίσιμο χρονικό διάστημα, την ώρα της ληστείας και της δολοφονίας της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους. Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εφόδους σε καταυλισμούς Ρομά σε Αττική, Βοιωτία και Κορινθία για τον εντοπισμό των δραστών.Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη του δράστη και του συνεργού του.

Σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει στην διάθεσή της φωτογραφίες με τα πρόσωπα των φερόμενων δραστών, οι οποίες εξετάζονται με ιδιαίτερη προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :