Αστρολογικές προβλέψεις από 23/12 έως 29/12: Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η εορταστική εβδομάδα κυλά με εξαιρετικές ευκαιρίες που αφορούν την καριέρα σας, με σημαντική προέκταση σε οικονομικά ζητήματα, που θα έχουν ξαφνικές ανοδικές τάσεις. Η έκλειψη Ηλίου στις 26/12 στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, υπόσχεται πολλά, αλλά ίσως να μην υπάρχει μεγάλη διάρκεια στην εύνοια αυτή.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα συναισθήματα σας, αυτή την εβδομάδα, θα είναι γεμάτα από αισιοδοξία και η τύχη θα σας χαμογελά. Πολύ πιθανόν να ρισκάρετε με τις καταστάσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν, αποτινάζοντας τις από πάνω σας. Η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, θα πραγματοποιήσει ένα τολμηρό σας σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με κάποια απρόσμενα γεγονότα, όπου και θα σας βάλουν σε εορταστικό mood. Η Έκλειψη Ηλίου στις 26/12, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ανανεώσει οικονομικά. Το Σαββατοκύριακο θα αποδειχθεί μία όμορφη στιγμή, όπου λίγο πριν εγκαταλείψει το 2019 την ζωή σας, εσείς μοιράζεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα την καθημερινότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τελευταία βδομάδα του 2019, σας φέρνει κοντά με τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Η έκλειψη Ηλίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ανοίγει και δίνει ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή και σίγουρα αυτή την περίοδο δεν σας ταιριάζει η μοναχικότητα. Το Σαββατοκύριακο θα μοιραστείτε ευχές, με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Τις γιορτινές αυτές μέρες, θα υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα, που μπορεί να σας αλλάξουν την καθημερινότητα σας. Η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 26/12, θα σας ανανεώσει και θα φέρει νέες ευκαιρίες, ακόμη και στον επαγγελματικό σας τομέα. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2019, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτές τις μέρες να περιμένετε συγκλονιστικά γεγονότα να συμβούν σε σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα μπορέσετε να καταλάβετε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρο σας και η κρίση σας θα είναι αλάνθαστη. Η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας φέρει δώρα χαράς και καλές σχέσεις με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εορταστική εβδομάδα, θα σας γεμίσει με συναισθήματα αγάπης και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η Έκλειψη Ηλίου, στις 26/12 θα βοηθήσει να αλλάξετε τις συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο χώρο σας, αλλά και να κάνετε αλλαγή κατοικίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την περίοδο θέλετε να ταξιδέψετε, να επικοινωνήσετε και να ξεκινήσετε μία πνευματική εργασία. Λίγο πριν τελειώσει το 2019, θα υπάρξουν στην ζωή σας άνθρωποι, που θα προετοιμάσουν έναν δρόμο, που αφορά την εξέλιξη σας, μέσα από στόχους που έχετε θέσει πολύ καιρό πριν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι μέρες αυτές, θα σας γεμίσουν με συναισθήματα χαράς και θα βρεθείτε μέσα σε μία αγοραστική έξαρση, προσφέροντας δώρα σε αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά επίσης κάνοντας δώρα και στον εαυτό σας. Η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, μπορεί να αυξήσει τα εισοδήματα σας, που γρήγορα θα εξανεμιστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική, κυρίως για σας των πρώτων ημερών, όπου και θα νιώσετε κυρίαρχοι ενός [συμπαντικού] σχεδίου. Η έκλειψη Ηλίου και συγχρόνως η Νέα Σελήνη στις 26/12, βοηθά τα νέα ξεκινήματα, ενώ και οι επόμενες μέρες, θα σας ανοίξουν διάπλατα τα παράθυρα να μπει η τύχη στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μέρες αυτές είναι πολύ ιδιαίτερες για σας, εφόσον θα μπορέσετε να έχετε περισσότερη διαίσθηση και να αντιλαμβάνεστε την οποιαδήποτε κατάσταση γύρω σας. Νέες γνωριμίες αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν, θα περιφέρονται στην ζωή σας, για να σας δώσουν κάποια μαθήματα, ή μία εσωτερική αφύπνιση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η χρονιά αυτή έφτασε στο τέλος της και εσείς αγαπημένα μου ψαράκια, θα σας δοθούν οι πιο κατάλληλες συνθήκες, ώστε να κάνετε νέες γνωριμίες. Ίσως να κερδίσετε την εύνοια ισχυρών ατόμων και η κοινωνικότητα σας τις μέρες των Χριστουγέννων, θα σας χαρίσει υπέροχα εορταστικά βράδια.

loading...