Ο ΟΣΙΟΣ, ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΜΑΡΤΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ, ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΟΥ(17/1/20).


ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΑΓΙΑΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ


ΒΙΝΤΕΟ


Συνομολογητής με τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ στα Εθνικά μας θέματα. Εμφανίσεις του Γέροντα Εφραίμ από την Αριζόνα λίγο πριν και λίγο μετά
την Κοίμηση του.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Γνωρίζαμε τον Θησαυρό που λέγεται Γέροντας Εφραίμ από την Αριζόνα, αλλά δεν γνωρίζουμε ότι αίφνης αποκτήσαμε δια μέσου αυτού Ουράνια ΟΜΟΛΟΓΑ για να ξεχρεώσουμε στις έκτακτες ανάγκες, τώρα που θα προκύψουν στα δύσκολα.

Δεν εξαντλείται το θέμα του πνευματικού πλούτου που μας έχει ως παρακαταθήκη ο άγιος πατέρας μας Εφραίμ από την Αριζόνα.
Θα πάμε αμέσως στα γεγονότα, όπως μας τα μετέφεραν αγιασμένες ψυχούλες πριν και μετά την κοίμηση του μακαριστού πατρός Εφραίμ.

Δέκα μέρες πριν την κοίμηση του παρουσιάζεται στην Κρήτη, σε ένα νεαρό παλληκάρι και του λέει , τι δυσκολίες θα δημιουργηθούν στις Ελληνικές Μεγαλουπόλεις εξ αιτίας της τουρκικής επιθετικότητας(προβοκάτσιες μέσα σε αυτές) και πως πρέπει σαν Έλληνες βαπτισμένοι και μυρωμένοι ΟΡΘΟΔΟΞΑ να τιμήσουμε τους προγόνους μας στο φιλότιμο , στην ανθρωπιά και τον ηρωισμό τους.

Το γεγονός αυτό μας γνωστοποιήθηκε λίγα 24ώρα πριν την κοίμηση του Γέροντα και μετά την μακαρία κοίμηση του συγκινηθήκαμε και αποφασίσαμε να σας το μεταφέρουμε.

Επίσης λίγα 24ωρα μετά την κοίμηση του εμφανίζεται ο μακαριστός γέροντας σε αγιασμένη ψυχούλα και της μεταφέρει ότι η τουρκική επιθετικότητα θα ενταθεί κοντά στα ΣΑΡΑΝΤΑ του.

( Όπως μας επισήμαναν κατά ΘΕΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ συμπίπτουν τα ΣΑΡΑΝΤΑ του Γέροντα κοντά στην εορτή του Μεγάλου Αντωνίου που ο γέροντας Εφραίμ τιμούσε ιδιαιτέρως και έγινε ο κτήτωρ της Ιεράς Μονής του στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Επίσης μας επισημάνθηκε από πνευματικούς αδελφούς, ότι ακριβώς μετά τα ΣΑΡΑΝΤΑ της μνήμης του γέροντα Εφραίμ έρχεται και η ιστορική μνήμη της νύκτας των Ιμίων, όπου θρηνήσαμε τα τρία παλληκάρια μας και οι τούρκοι γκρίζαραν περιοχές στο ΑΙΓΑΙΟ.

Έχουν τότε μεγάλο λόγο οι τούρκοι να επικυρώσουν και να πραγματοποιήσουν τις σκοτεινές προθέσεις τους)

Ο Σεβ. Μόρφου κ.κ Νεόφυτος σε ομιλία του αναφέρει και την εμφάνιση του Γέροντα Εφραίμ σε ένα Αμερικανόπουλο λίγες μέρες μετά την οσιακή κοίμηση του.

Ο Όσιος , ο Μάρτυρας, ο Ισαπόστολος και ο Προφήτης μακαριστός γέρων Εφραίμ ο Αριζονίτης. Δια των θεόπνευστων λόγων του Πανιερωτάτου μητροπολίτου Μόρφου κ.κ Νεόφυτου
( συγκλονιστικές αποκαλύψεις)Πολύ ορθά ο Πανιερώτατος αναφέρει ότι αποκτήσαμε εκτός από τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ και άλλο Συνομολογητή επί των Εθνικών μας θεμάτων σε αυτές τις σημερινές δύσκολες συγκυρίες , τον Γέροντα Εφραίμ τον Αριζονίτη.

Και στο νου μας έρχεται αυτό που αποκάλυψε ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ εν ζωή και το καταγράψαμε πριν καιρόΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :