Μαθητές “βαράνε προσοχές” στον Άγνωστο Στρατιώτη μετά από στρατιωτικά παραγγέλματα του γυμναστή τους [video]

Το βίντεο από τον Άγνωστο Στρατιώτη έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες. Ο γυμναστής του σχολείου από την Κρήτη, συνοδεύει τους μαθητές στην εκδρομή…
Έπεσε το διαδίκτυο από τον Κρητικό γυμναστή που στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, προσπάθησε να “διδάξει” με στρατιωτικά παραγγέλματα τους μικρούς μαθητές του, να σέβονται και να τιμούν τους ήρωες που έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα μας.

Ο γυμναστής από το Ηράκλειο συνόδευε τους μαθητές δημοτικού σχολείου στην εκπαιδευτική εκδρομή και πρώτη τους στάση ήταν η πλατεία Συντάγματος και η αλλαγή φρουράς των Ευζώνων.

Με απόλυτη πειθαρχία οι μαθητές υπακούνε στα στρατιωτικά παραγγέλματα και αφού “βαράνε προσοχή” τραγουδούν τον εθνικό ύμνο. Οι μαθητές συμπεριφέρονται σαν στρατιωτάκια και αφήνουν έκπληκτους, όσους έτυχε να περνούν από το σημείο.

Αυτά που τους λέει ο γυμναστής, για τη σημασία του μνημείου, είναι σωστά, όμως ο τρόπος που έχει διαλέξει για να κάνει τους μικρούς μαθητές του να πειθαρχήσουν, προκαλεί εύλογα ερωτήματα.

Το βίντεο ανέβασε στα social media μία μητέρα που συνόδευε το παιδί της στην εκδρομή και σε μόλις 21 ώρες είχε κάνει πάνω από 3.000 κοινοποιήσεις και 206.000 προβολές.

Μάλιστα εκατοντάδες είναι τα σχόλια για το ήθος και την ακεραιότητα του γυμναστή, η καταγωγή του οποίου είναι από το χωριό Πλώρα. Ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Μοίρες…

loading...