Έριξε «βόμβα» o Στρατηγός Φράγκος: «Δεν θα μείνω αδρανής στις ερχόμενες εκλογές» – «Πανέτοιμες οι ΕΔ σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία»

Σε αποκαλύψεις και δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης στην web tv της εφημερίδας «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ», Ημαθίας, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.

Η είδηση που είναι σίγουρο ότι θα σχολιαστεί πανελλαδικά είναι η εξής: «Δεν θα μείνω αδρανής στις ερχόμενες εθνικές εκλογές. Αν χρειαστεί το «Κοινό των Απανταχού Ελλήνων» θα μετατραπεί σε κίνημα, με ότι αυτό σημαίνει», είπε ο κ. Φράγκος.

Η συγκεκριμένη δήλωση στο 45:15

Ο Στρατηγός όπως είναι γνωστό αρνήθηκε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Θεσσαλονίκη.

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξής του:

«Πρέπει οι πολίτες να έχουν εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Ο στρατός μας δεν θα περιμένει, αλλά θα είναι έτοιμος για δυναμικές εξελίξεις σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία. Πρέπει ως χώρα να φροντίσουμε να μην είμαστε μόνοι μας σε διεθνές επίπεδο. Για να είσαι μόνος, πρέπει να είσαι και ισχυρός. Ως στρατιωτικός ακόλουθος στην Άγκυρα είδα στο τουρκικό ΓΕΣ το σύνολο των νεκρών στρατιωτών τους στην Κύπρο. Αποδελτίωνα επίσης 17 εφημερίδες, αφού οι ανοικτές πηγές αποτελούν το 90% των σκοπών μιας χώρας.

Δίνουμε στις ΗΠΑ 2,5 δις ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των F16. Με τα ίδια χρήματα, με τη νέα τιμή, μπορούσαμε να πάρουμε 40 F35. Στόχος μας να καταστήσουμε ισχυρό το ελληνικό λόμπι στο εξωτερικό, όπως κάνουν οι Ισραηλινοί», ανέφερε ο Στρατηγός.

Σήμερα όμως επανήλθε ο κ. Φράγκος, όπου έριξε πυρά κατά της ΝΔ και του Άδωνι Γεωργιάδη για το Σκοπιανό, αναφέροντας τα εξής:

«Ο ολίγιστος ΑΔΩΝΙΣ τολμάει να επικαλείται τον Μέγα Αλέξανδρο, για να λησμονήσει ο Έλληνας την εξαπάτηση του προεκλογικά, όταν σε όλους τους τόνους υποστήριζαν ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι επονείδιστη και δίνει Εθνότητα και γλώσσα Μακεδονική στους Σκοπιανούς…»

Δείτε το βίντεο:

loading...