Μπογδάνος σε Ντ.Μπακογιάννη: «Μπορείς να δίνεις φιλικές συμβουλές - Αυτιά ομως τραβάει μόνο ο Κ.Μητσοτάκης»


Όπως φαίνεται τα απόνερα της δημόσιας κόντρας βουλευτών και ηγεσίας με αφορμή το μεταναστευτικό βγαίνουν ακόμα στην ακτή της ΝΔ.

Την άποψη ότι η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί να αξιοποιεί την εμπειρία της δίνοντας φιλικές συμβουλές σε βουλευτές, αλλά «αυτιά τραβάει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης», εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Αυτιά στη Νέα Δημοκρατία τραβάει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απαντώντας σε σχόλιο ότι η Ντόρα Μπακογιάννη «τραβάει αυτιά γαλάζιων βουλευτών», με αφορμή το θέμα που είχε προκύψει σε ό,τι αφορά το μπάρμπεκιου έξω από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά, όταν η κυρία Μπακογιάννη έκανε συστάσεις και «άδειασε» τους βουλευτές Πλεύρη και Κυρανάκη.

Όπως είπε, συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας σε εκπομπή του Kontra με την Νατάσα Γιάμαλη, η κυρία Μπακογιάννη μπορεί να προβαίνει καλοπροαίρετα σε συστάσεις, αλλά «αυτιά στη ΝΔ τραβάει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

«Η κυρία Μπακογιάννη μπορεί να προβαίνει καλοπροαίρετα σε συστάσεις. Μπορεί να αξιοποιεί την μακρότατη, υπερπολυετή της εμπειρία, δίνοντας φιλικές συμβουλές. Μπορεί να συμμετέχει σε έναν έντονο ιδεολογικό διάλογο μιας παράταξης που εκτείνεται από το αριστερογενές κέντρο μέχρι τον συντηρητικό φιλελευθερισμό. Αυτιά στη Νέα Δημοκρατία τραβάει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε ο ίδιος συγκεκριμένα.

Και συμπλήρωσε: «Αυτή είναι η αντίληψή μου για τα πράγματα και πιστεύω ότι θα συμφωνήσει και η κυρία Μπακογιάννη. Συμβουλές ναι, προτροπές ναι, ιδεολογικό διάλογο βεβαίως, εξαιρετικά χρήσιμη η φωνή της κυρίας Μπακογιάννη. Αυτιά στη Νέα Δημοκρατία τραβάει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έτσι πρέπει και έτσι γίνεται».


Δεν υπάρχουν σχόλια :