Κάποιοι αντιδρούν: Σαμποτάζ στην ηλεκτροδότηση των μουσουλμανικών περιοχών της Βέροιας

Κάποιοι πολίτες φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να αντιδρούν ενεργά στον εποικισμό της χώρας από μάζες μουσουλμάνων που εισέρχονται καθημερινά στην χώρα από τα ανατολικά σύνορα με την Τουρκία: Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στην μουσουλμανική περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στη Βέροια, κολόνες του δικτύου της ΔΕΗ, που εξυπηρετεί την «δομή φιλοξενίας» των παράνομων μεταναστών, πριονίστηκαν και κόπηκαν με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στον καταυλισμό όπου έχουν εγκατασταθεί οι παράνομοι αλλοδαποί.

Το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ διαπίστωσε ότι πέρα από την κολόνα που είναι πριονισμένη και πεσμένη στο έδαφος, σε άλλες δυο κολόνες επιχειρήθηκε το κόψιμό τους σε βαθμό που, όπως ανέφεραν, η μία ειναι κομένη κατά το μισό και η άλλη φέρει εμφανή σημάδια πριονίσματος.

Ηταν σαφές ότι ομάδα ακτιβιστών πολιτών που αντιδρά στην εγκατάσταση στην περιοχή τους μουσουλμάνων αλλοδαπών, είχε αναλάβει δράση με σαμποτάζ στις υποδομές τους.
Εκτός από την διακοπή ρεύματος στον καταυλισμό των μουσουλμάνων, όπως αναφέρει το verianet.gr, δεν υπήρξε κανένα άλλο ζήτημα καθώς λειτούργησε το αυτόματο σύστημα ασφαλείας με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως διακοπή ηλεκτροδότησης του κυκλώματος, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος από τα γυμνά καλώδια που βρίσκονται στο σημείο κοπής της κολόνας.Η κατάσταση σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας που μεταφέρονται παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες, είναι εκρηκτική: Από τον Εβρο, μέχρι την Θεσσαλία, δηλαδή τις περιοχές που αποστέλλονται μαζικά προς εγκατάσταση οι μουσουλμάνοι από την κυβέρνηση, οι πολίτες προειδοποιούν ότι δεν θα ανεχθούν επί πολύ τον βίαιο εποικισμό τους.

Χθες μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο κανάλι «Εψιλον», ο διευθυντής του pronews.gr, Τάσος Γκουριώτης, προειδοποίησε για την κατάσταση που δημιουργείται στον Εβρο:

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι παράνομοι μετανάστες στον Εβροι υπολογίζονται σε τουλάχιστον 5.000 με τους αριθμούς αυτούς να αυξάνονται καθημερινά, βρίσκουν καταφύγιο στα ορεινά μουσουλμανικά χωριά της μειονότητας του νομού Έβρου και μάλιστα βρίσκονται σε ένα ιδιαίτερα «ευαίσθητο» δρομολόγιο για την ασφάλεια όλου του νομού.

Πρόκειται για τα χωριά, το Μεγάλο και το Μικρό Δέρειο, ο Πετρόλοφος, η Σιδηρώ, η Ρούσσα, το Γονικό, το Άνω και Κάτω Μικράκιο, ο Κισσόs, το Σιδηροχώρι, τα Ουράνια και η Αγριάνη.

Ολόκληροι αυτοσχέδιου καταυλισμοί μέχρι και 500 ατόμων, έχουν εμφανιστεί από το «πουθενά» βασικά από την περιοχή ανάμεσα σε Σουφλί και Λάβαρα και όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των κατοίκων, οι περισσότεροι λεηλατούν και κλέβουν τους ντόπιους, ενώ η κατάσταση σε ότι αφορά την ασφάλεια των ντόπιων είναι απλά τραγική.

Κλέβουν ζώα από τα μαντριά της περιοχής, τα σφαγιάζουν και τα μαγειρεύουν, ρημάζουν τους κήπους και τα μποστάνια των χωρικών και κλέβουν οτιδήποτε υπάρχει σε αγροικίες ή στις περιφέρειες των χωριών

Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπια μειονοτικά στοιχεία τα οποία τους «καθοδηγούν» και τους κατευθύνουν στο «έργο» τους αναφέρουν σχετικές πληροφορίες. Πλέον ο μουσουλμανικός πληθυσμός στο νομό Εβρου έχει διπλασιαστεί και φτάνει τις 10.000 άτομα!

Το ιστορικό στέλεχος και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, σε μία από τις σπάνιες παρεμβάσεις του δήλωσε χθες ότι το «μεταναστευτικό» τείνει να μετατραπεί για την κυβέρνηση της ΝΔ, σε αυτό που εξελίχθηκαν οι «Πρέσπες» για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ: Στην καταστροφή της, δηλαδή.

«Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κινδυνεύουμε σαν κυβέρνηση να υποστούμε πολιτικό κόστος μεγαλύτερο από αυτό που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ με τις Πρέσπες. Το μεταναστευτικό/προσφυγικό θα γίνουν οι Πρέσπες της ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά.

loading...