Translate the article and read it to your Language

ΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ


MIA ANAΛYΣH APO TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ THΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣΕν Πειραιεί τη 11η Νοεμβρίου 2019 

Είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένο πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων υλοποιεί στις τραγικές ημέρες μας, με κάθε λεπτομέρεια, το κοσμοκρατορικό της
σχέδιο, που είναι η προώθηση εφιαλτικής παγκοσμιοποίησης και η εγκαθίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης, που θα στρώσει το χαλί για την έλευση του Αντιχρίστου.


Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος πρέπει να εκλείψουν όλες οι πολιτισμικές ιδιαιτερότητες των λαών, οι οποίες ανθίστανται στην ισοπέδωση και ομογενοποίηση των τοπικών παραδόσεων και των πολιτισμών και αποτελούν σοβαρό εμπόδιο για την υλοποίηση των σκοτεινών σκοπών των σχεδιαστών της.

Ένα πλήρες και οργανωμένο σχέδιο παγκοσμίων διαστάσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ήδη εδώ και πολλές δεκαετίες.

Για την υλοποίησή του σπαταλούνται αμύθητα ποσά, τα οποία διοχετεύονται μέσω διαφόρων ανεξέλεγκτων Μ.Κ.Ο., (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων), ενώ παράλληλα με τη δύναμη του χρήματος αλώνονται εθνικές κυβερνήσεις, οι οποίες μεταβάλλονται σε πειθήνια όργανα των σχεδιαστών και εξαναγκάζονται να προωθούν τα σχέδιά τους.


Τα σκοτεινά κέντρα του Διεθνούς Σιωνισμού που έχουν την έδρα τους στην παγκόσμια υπερδύναμη πέραν του Ατλαντικού κατά ένα εξαίρετο τρόπο, (σε σχέση με άλλες χώρες), έχουν στοχοποιήσει την πατρίδα μας, αφ’ ενός μεν λόγω της γεωστρατηγικής της θέσεως και του φυσικού της πλούτου, (φυσικό αέριο, πετρέλαια σε θαλάσσιες περιοχές κ.λ.π.), και αφ’ ετέρου, (και κυρίως), λόγω του πνευματικού της πλούτου, που είναι η Ορθοδοξία.

 Γνωρίζουν ότι η ισχυρότερη αντίσταση στην υλοποίηση των στόχων τους είναι η Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη, όχι μόνο διότι αποτελεί σήμερα την κυρίαρχη ηθική και πνευματική δύναμη ενότητος του ελληνικού λαού, αλλά και διότι ανέκαθεν, εδώ και είκοσι αιώνες, Ορθοδοξία και Ελληνισμός συνδέθηκαν μεταξύ τους με άρρηκτους δεσμούς στην ιστορική πορεία του Έθνους μας.

Ένα από τα σπουδαιότερα εργαλεία που έχουν στα χέρια τους για να επιτύχουν τον στόχο τους, είναι η αλλοίωση της δημογραφικής σύνθεσης του πληθυσμού των λαών, την οποία επιτυγχάνουν με την δημιουργία μεταναστευτικών ροών μεγάλου αριθμού προσφύγων, ή παρανόμων οικονομικών μεταναστών σε χώρες υψηλού βιοτικού επιπέδου, όπως η Ευρώπη και η Αμερική.

Οι πολεμικές συγκρούσεις στη Συρία τα τελευταία οκτώ χρόνια αλλά και οι δυσμενείς συνθήκες διαβιώσεως σε χώρες του τρίτου κόσμου, όπως το Πακιστάν, το Αυγανιστάν κ.λ.π., έχουν εξαναγκάσει εκατομμύρια ανθρώπους να μεταναστεύσουν προς την Ευρώπη, είτε για να σωθούν από τη δίνη των πολεμικών συγκρούσεων και των εμφυλίων σπαραγμών, είτε για την αναζήτηση καλλίτερων συνθηκών ζωής.

Μάλιστα, όπως έχει αποδειχτεί, οι σχεδιαστές χρηματοδοτούν, μέσω των ΜΚΟ, αφειδώς την μετανάστευση εξαθλιωμένων ανθρώπων, (προσφύγων), όπως και τυχοδιωκτών, (μεταναστών).

Φρόντισαν δε, μέσω διεθνών συνθηκών, να υποχρεώνουν τις χώρες εισβολής τους, να τους υποδέχονται και να φροντίζουν για την στέγασή τους, την διατροφή τους, την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, την εκπαίδευση και την ασφάλειά τους.

Όταν κάποια χώρα αρνηθεί να δεχτεί και να φροντίσει για τους μετανάστες, στιγματίζεται διεθνώς και σύρεται στα διεθνή δικαστήρια!

Ιδιαίτερα στη πατρίδα μας το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα έχει πάρει τα τελευταία χρόνια εφιαλτικές διαστάσεις, επειδή η χώρα μας αποτελεί την πρώτη πύλη εισόδου των μεταναστών από την Ασία και την Μέση Ανατολή προς την Ευρώπη και επομένως δέχεται το μεγαλύτερο βάρος των προσφυγικών ροών.

Η κατάσταση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου είναι εκρηκτική και μη διαχειρίσημη. Έχουν γεμίσει από πρόσφυγες και μετανάστες, ώστε σε πολλές περιπτώσεις να εξισώνεται ο αριθμός τους με τους έλληνες κατοίκους.

Μια άλλη παράμετρος του θέματος είναι η συμπεριφορά τους στη χώρα μας. Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι, δεν σέβονται ούτε στο ελάχιστο τους νόμους, τις τοπικές παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της ελληνικής κοινωνίας.

Έχοντας διαποτιστεί από τα ολέθρια διδάγματα και τις επιταγές του Κορανίου, το οποίο θεωρεί κάθε μη μουσουλμάνο ως «εχθρό του Αλλάχ» και άρα υποψήφιο θύμα προς εξόντωση, συμπεριφέρονται ως κυρίαρχοι και κατακτητές.

Απαιτούν την αφαίρεση του σταυρού από δημόσιους χώρους και από πρόσωπα με τα οποία έρχονται σε επαφή, βιαιοπραγούν, βιάζουν, δολοφονούν, προξενούν φθορές και καταστροφές στις υποδομές φιλοξενίας τους, αλλά και σε περιουσίες ελλήνων πολιτών.

Δεν είναι λίγα τα εγκλήματα και μάλιστα ειδεχθή, τα οποία έχουν διαπράξει, (βλέπε βιασμός και βαρύτατος τραυματισμός της άτυχης Μυρτώς στην Πάρο, από πακιστανό λαθρομετανάστη). Δεν είναι μακριά ο καιρός που θα ζητάμε την άδεια των μουσουλμάνων, τι φαγητό θα μαγειρεύουμε στο σπίτι μας, πως θα ντυνόμαστε και πως θα συμπεριφερόμαστε σ’ αυτούς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :