Μια μαθήτρια από τη Νιγηρία κρατάει την Ελληνική Σημαία!

 Βλέπω στις αναρτήσεις τον κακό σπόρο που έχει ρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ   και την παινεύουν επιδερμικά,  χωρίς σκέψη, πολλοί Έλληνες επειδή κρατάει τη Σημαία μας με καμάρι (λένε)

Κατ’ αρχάς ούτε που τους πέρασε από το μυαλό  (αυτό που γράφουμε  εδώ και δυο μήνες) ότι δεν ξέρουμε αν είναι καλή μαθήτρια πράγματι.

Αν πάμε κοντά της και τη ρωτήσουμε δυο ρήματα στ Αρχαία πολύ πιθανόν να μη τα ξέρει.

(Μου έχει συμβεί σε 4 περιπτώσεις που κρατούσαν τη Σημαία μας. Δεν ήξεραν και είχαν 19 και 20)

Άρα γιατί έχει 20 και γιατί κρατάει τη Σημαία; Απάντηση.

Γιατί είναι μέσα στο ανθελληνικό σχέδιο  να δώσουν αυτοπεποίθηση στους λαθρο και να τη ρίξουν στους Έλληνες.

Έτσι θα γίνονται πιο εύκολα γάμοι και ανάμειξη πληθυσμού . Τον σκοπό τους δηλαδή θέλουν να επιτύχουν, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν αδικούν Ελληνόπουλα.

 Μερικοί χωρίς γνώσεις, λένε, αγαπάει την Ελλάδα και κρατάει τη Σημαία.

Δεν είναι αγάπη αυτό. Είναι συμφέρον, γιατί στη χώρα της θα πεινούσε, οπότε θα πρέπει να ενσωματωθεί και να παίξει ένα ρόλο στην Ελλάδα

 Αγάπη είναι να κάνει πόλεμο η χώρα της με την Ελλάδα και να δούμε ποια θα υποστηρίξει.

Έχω κάνει αυτή τη συζήτηση πολλές φορές με παιδιά που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και στα 14 μου λένε ειλικρινά, ότι θα υποστήριζαν τη χώρα τους.

Γιατί γίνεται; Γιατί οι αξίες (όπως και η αξία της  πατρίδας) μπαίνουν στο υποσυνείδητο στα 3-5. 

Πώς; Με διηγήσεις παππούδων, μαμάδων, με τη γλώσσα (πρωταρχικό σημαίνει ψυχοσύνθεση), με θεάματα, με ακούσματα, με βιβλία, με παραβολές,  παραδείγματα και πρότυπα.

Τα υπόλοιπα είναι συμφέροντα (ενίοτε και ασυνείδητα ,δεν το καταλαβαίνουν ούτε τα ίδια τα άτομα )  και φυσικά  δημόσιες σχέσεις για να επιβιώσουν χωρίς προσόντα και γνώσεις. 

Ένα άτομο με φιλότιμο,  αν πήγαινε στη Νιγηρία  από Ελλάδα, δεν νομίζω να δεχόταν να κρατήσει το σύμβολο της χώρας τους, γιατί θα είχε αξιοπρέπεια και θα ήξερε ότι   θα έριχνε ψυχολογικά τον ντόπιο, που ο παππούς του έχει κλάψει διηγώντας του, πως αισθάνεται για τη χώρα του.

Θα σπούδαζε κάτι αν ήθελε και όσο πεινασμένος και να ήταν, δε θα κρατούσε το σύμβολο της  ξένης χώρας

Οι γονείς δεν πρέπει να πιστεύουν τους καθηγητές και δάσκαλους (υποτίθεται τις δάδες του κάλους)  του Δημοσίου, όταν  λένε ότι είναι περήφανοι επειδή αυτοί οι λαθρο-εισβολείς είναι καλοί μαθητές.

 Είναι ψέματα. Φοβούνται οι δάσκαλοι  ως ανελεύθεροι και εκτελούν εντολές του εκάστου υπουργείου. Έχουν ανασφάλεια για τον μισθό τους και παίζουν θέατρο ότι οι εισβολείς  αξίζουν.

Όλοι αυτοί οι υποκριτές ,φοβισμένοι  δάσκαλοι, (δεν είναι όλοι βέβαια) έχουν δικαίωμα αν το πιστεύουν, να τους καλέσουν σπίτια τους, να τους δώσουν ό,τι μπορούν να τους μάθουν τη γλώσσα μας και μόνο  δικά τους κειμήλια!

Η Σημαία είναι Σύμβολο όλων μας και δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα ,πολύ περισσότερο,   όταν  δεν ξέρουν ελληνικά, είναι σημειολογικά ρατσιστική προπαγάνδα κατά των Ελλήνων!

Υπάρχουν και Έλληνες που πεινούν, που αγωνίζονται ,που υποφέρουν, με ανέργους γονείς ,αλλά αυτά τα παιδιά δεν τα υποστηρίζουν για τον αγώνα τους ,για να δίνουν αξία στους μετανάστες  συμμορφωμένοι με τας  έξωθεν υποδείξεις. 

Όταν κάποτε στα 90 τους, τους ρωτήσουν τα εγγόνια τους γιατί χάλασαν  την Ελλάδα και  παίνευαν  μόνο τον κάθε λαθρο-εισβολέα,  θα απαντήσουν προφανώς

Έτσι έπρεπε να πω με έμφαση και να κάνω ότι το πιστεύω. Αν όχι,  θα έχανα τον μισθό μου. Αυτά θα πουν οι εκπαιδευτικοί που είναι περήφανοι  και δίνουν σημαίες στους μετανάστες και φυσικά οι βουλευτές που εκτελούν εντολές, αλλάζουν κοσμοθεωρία όταν αλλάζει και το φεγγάρι γεμάτοι <<ηθική>> για τον μισθό και τη σύνταξη του βουλευτή και φυσικά  επαινούν ό,τι αρνητικό γίνεται στη χώρα, όταν τους συμφέρει. 

Οι ανεξάρτητοι, ανιδιοτελείς,  ελεύθεροι άνθρωποι, πρέπει να τα τονίζουμε  για το καλό της Ελλάδας, στο πολιτικό προσωπικό μας , το οποίο πληρώνουμε με αγώνα.

 ΥΓ/Μέσα στην έλλειψη επιχειρημάτων αν μερικοί βάλουν ταμπέλες περί ρατσισμού, παρακαλώ να είναι φωτισμένες.  Οι σκοτεινές ταμπέλες δεν φαίνονται.

Ν2. Έχουν σχεδιάσει στα Λύκεια πολλοί Πακιστανοί και άλλοι  από Αφρική να ρίχνονται στις κοπέλες συμμαθήτριες τους Ελληνίδες τύπου είσαι θεά, εισαι εισαι κλπ. Για να κάνουν παιδί μαζί τους ώστε να έχουν ισχυρό κίνητρο. Όπως γυναίκες από πρώην ανατολικές που ρίχνονταν σε Έλληνες άντρες φυσικά για το συμφέρον τους. Διαφορετικά λογω ανασφάλειας έλλειψης ικανοτήτων κλπ θα πέθαιναν  από την πείνα. Το βάφτισαν αγάπη.

αναγνωστης

loading...