ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έτσι βάζουν δύο και τρεις οικογένειες παράνομων μεταναστών σε σπίτια Ελλήνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέλουν να «σπείρουν» μουσουλμάνους σε όλη την χώρα ο Ο.Η.Ε. μαζί με ΜΚΟ και αριστεριστές…

Εκρηκτικό είναι το κλίμα που διαμορφώνεται με το «μεταναστευτικό» εξαιτίας των αυξημένων ροών στα νησιά του Αιγαίου, στον Έβρο αλλά και των αντιδράσεων των δημάρχων στα σχέδια της κυβέρνησης για νέα κλειστά κέντρα.

Την ίδια στιγμή μερίδα κατοίκων, συνεχίζει με δυναμικές αντιδράσεις να αντιτίθεται στην μεταφορά παράνομων μεταναστών σε Δομές ή ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά στην περιοχή τους.

Στον αντίποδα, αριστεροί και αριστεριστές «αλληλέγγυοι», καλούν καθημερινά σε έκφραση αλληλεγγύης στους παράνομους μετανάστες με κάθε τρόπο και κάθε μέσο, σπέρνοντας όλο και περισσότερους σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του el.gr, τα ενοίκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν αυξηθεί, όχι μόνο λόγω των ενοικιάσεων τύπου AirBnB, αλλά επειδή ΜΚΟ και η ίδια η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. προσφέρουν υψηλά ποσά σε ιδιοκτήτες ακινήτων, προκειμένου να βάλουν μέσα στα διαμερίσματά τους και μία και δύο και τρεις οικογένειες.

Για παράδειγμα σπίτι 110 τετραγωνικών μέτρων στην Καλαμαριά κοστίζει 520 ευρώ. Η ιδιοκτήτρια θέλει να το δώσει σε Έλληνες, αλλά η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ πληρώνει 700 ευρώ για να βάλει μέσα τρεις οικογένειες.

Πολύ καλά διαβάσατε!!!

Όποιος έχει άδειο ή ανοίκιαστο σπίτι λοιπόν του δίνουν πολλά λεφτά για να «στριμώξει» μέσα οικογένειες «προσφύγων και μεταναστών», όπως τους ονομάζουν. Οι ιδιοκτήτες περιμένουν μήπως και βρεθούν εύποροι Έλληνες να νοικιάσουν, ειδάλλως η προσφορά των διεθνιστών είναι αρκούντως δελεαστική.

Ελπίζουμε αυτό να μην γίνεται αργότερα υποχρεωτικά.

Πάντως, λόγω αυτής της κατάστασης, Έλληνες πολίτες δυσκολεύονται να βρουν σπίτι με λογικές τιμές.

Δείτε πόσοι «πρόσφυγες και μετανάστες» έχουν έρθει στην χώρα μας ΕΠΙΣΗΜΑ τα τελευταία πέντε χρόνια (και πόσοι θα έχουν έρθει ακόμα ανεπίσημα).

Όλους αυτούς ο Ο.Η.Ε. προσπαθεί να τους βάλει κάπου!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
https://www.el.gr/ellada/refuges/apokleistiko-etsi-vazoyn-dyo-kai-trei/

loading...