Άγριο έγκλημα στην Ιθάκη: Τον σκότωσε με γροθιές μπροστά στη γυναίκα του

Του επιτέθηκε επειδή νόμιζε ότι έχει σχέση με τη γυναίκα του – Η 42χρονη ήταν μπροστά στο ξύλο – Επέστρεψε μετά για να δει πώς ήταν ο τραυματίας και τον βρήκε νεκρό!
Μια 42χρονη αλλοδαπή φέρεται πως ήταν το «μήλον της Έριδος» ανάμεσα σε δυο άνδρες που ήρθαν στα χέρια το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ιθάκη, αλλά ο καυγάς κατέληξε σε έγκλημα καθώς ο ένας βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του 24 ώρες αργότερα, με τραύματα από γροθιές!

Ως δράστης φέρεται ένας 54χρονος Έλληνας, ο οποίος διαπληκτίστηκε με τον 40χρονο αλλοδαπό παρουσία της 42χρονης που διεκδικούσαν και φέρεται να τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα. Στη συνέχεια, έφυγε μαζί με την γυναίκα η οποία αναζήτησε το μεσημέρι της Κυριακής τον 40χρονο στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε και τον βρήκε νεκρό.

Η 42χρονη ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα Ιθάκης και το Κέντρο Υγείας και οι αστυνομικοί κάλεσαν τους πιο έμπειρους σε τέτοια περιστατικά συναδέλφους τους της Ασφαλείας Αργοστολίου.

Στην προανάκριση προέκυψε ότι το θύμα είχε δεχθεί από τον 54χρονο άγρια χτυπήματα που προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό του κι έτσι ο δράστης συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρου σωματικής βλάβης και σε βάρος της 42χρονης αλλοδαπής που επίσης συνελήφθη για έκθεση σε κίνδυνο ζωής κατά περίπτωση, με την οποία οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

loading...