Θα φτάσουν να κηρύξουν μέχρι και στρατιωτικό νόμο;

γράφει ο Λευτέρης Πανούσης

Ήδη, η χρησιμοποίηση του στρατού για τη μεταφορά εκατοντάδων λαθρέποικων
στην ηπειρωτική χώρα, παρά τις κινητοποιήσεις και τις αντιδράσεις των κατοίκων, ισοδυναμεί με κήρυξη στρατιωτικού νόμου…

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο κοσμάκης είναι ανάστατος, σε πολλές περιοχές της Ελλάδος.
Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Σάμος, Χίος, Κως, Γιαννιτσά, Σκύδρα, Νάουσσα, Βρασνά, Βέρροια, Σέρρες, Πιερία, Λέσβος, μοιάζουν με χύτρες ταχύτητας όπου ήδη ακούγεται το σφύριγμα της βαλβίδας.

Και το καίριο ερώτημα που θέτει κάθε σώφρων άνθρωπος, είναι: “μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν;”
Λυπάμαι αλλά η απάντηση είναι σκληρή, αν και όχι τόσο σκληρή όσο θα έπρεπε να είναι η τιμωρία των Ελλήνων που έδωκαν στους δημίους τους το σχοινί για να τους κρεμάσουν…

Δεν πρόκειται να σταματήσουν. Πουθενά. Ούτε ακόμα και αν η αναλογία κατοίκων σε μια περιοχή γίνει: 10 αλλοδαποί, προς 1 Έλληνα.
Θα το φτάσουν μέχρι τέλους.
Μέχρι και στρατιωτικό νόμο πιθανόν να κηρύξουν, αν χρειαστεί [που μάλλον δεν θα χρειαστεί]

Η πολιτική συμμορία που ανέλαβε να διαχειριστεί την αντικατάσταση των Ελλήνων και τον λαθρεποικισμό της παλιάς Ελλάδος, δεν θα έβλεπε εξουσία, αν οι παρατηρητές της Πλανητικής Παν-εξουσίας δεν είχαν κρίνει ότι οι προηγούμενοι πολιτικοί συμμορίτες, ναι μεν έκαμαν ότι περνούσε από το χέρι τους, για να μπαίνει ο πάσα ένας ελεύθερα στη χώρα, ωστόσο ήσαν πολύ ανίκανοι για να διαχειριστούν τη Β΄ φάση του σχεδίου, δηλαδή τη μεταφορά και εγκατάσταση των αφροασιατικών μαζών στην ηπειρωτική χώρα και την ενσωμάτωση τους [δια πυρός και σιδήρου] στις τοπικές κοινωνίες.
Εκτός αυτού, οι ροζοκόκκινοι πολιτικοί συμμορίτες ήσαν τόσο φαταούλες και τόσο άρπαγες, ώστε η εφαρμογή του σχεδίου θα στοίχιζε τεράστια ποσά στα κογκλάβια που αποφασίζουν τις τύχες των λαών.
Ετσι προωθήθηκε η φαμίλια Μητσοτάκη, η οποία έχει αποδείξει στους Πλανητικούς Παν-εξουσιαστές ότι τα καταφέρνει καλύτερα στη διαχείριση.

Όχι δηλαδή ότι δεν θα πέσουν μίζες και αρπαχτές σε δαύτους – αλλά όσο να’ ναι, θα πιάσουν τόπο τα λεφτά των αφεντικών, γιατί με τους συριζαίους στην εξουσία, όσα και να έσπρωχναν οι καπεταναίοι της Πλανητικής Αυτοκρατορίας, ήταν σαν να τα έριχναν σε βαρέλι δίχως πάτο.
Τι εμπιστοσύνη άλλωστε να έχει κανείς σε μια εντόπια κυβέρνηση, όταν έχει στα υπουργεία των μπάτσων, τις κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα; Ενώ ο κ. Χρυσοχοϊδης δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας, ρε παιδί μου – πως να το κάνουμε;

Οι γαλάζιοι πολιτικοί συμμορίτες συνεπώς γνωρίζουν ότι ο πρωταρχικός στόχος τους είναι η διεκπεραίωση του λαθρεποικισμού και η αντικατάσταση των Ελλήνων από αφροασιατικές μάζες. Γι αυτο τους κρατάνε απάνου τα αφεντικά τους.
Σε περίπτωση που κάμουν πισω σ’ αυτό, τελειώνουνε με την εξουσία, εντός ολίγων μηνών.
Οι πρόβες μπαχαλοποίησης που συντηρούν σοφά τα αριστερά γκρουπούσκουλα και οι κρατικοδίαιτοι μπράβοι των αντιφα, είναι αρκετές για να υπενθυμίζουν στους κάθε λογής πολιτικούς νονούς, ότι όχι μόνο δεν είναι αναντικατάστατοι αλλά οι αντικαταστάτες τους βρίσκονται ήδη στην αναμονή και περιμένουν το προσκλητηριο των Μεγάλων…

Το δόγμα Βαρβιτσιώτη, ότι: “έχουμε τον τρόπο να σας επιβάλλουμε τον λαθροκαταχτητή σας” δεν είναι διαφορετικό από το δόγμα Χρυσοχοϊδη: “πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι θα ζήσουμε μαζί τους!”
Και τα δυο θέτουν με την ίδια κυνικότητα το αναπότρεπτο μιας προαποφασισμένης γενοκτονίας, που δεν πρόκειται να σταματήσει, αν στην παλιά Ελλάδα δεν φτάσουμε στο σημείο να μετωνομάσουμε [παραδείγματος χάριν] τον Παρνασσό, σε όρος “Αλ Μπαγκτάντι” Κι αυτό θα συμβεί σε κάποια χρόνια.
Και προκειμένου να συμβεί, θα κάμουν τα πάντα.
Ναι!
Είναι πολύ πιθανόν να κηρύξουν μέχρι και στρατιωτικό νόμο, τουλάχιστον στις περιοχές όπου οι κάτοικοι τους θα αντιστέκονται πιο δυναμικά.

Άλλωστε, τι και ποιον να φοβηθούν οι καθεστωτικές συμμορίες;
Όλοι τους ξέρουν ότι, αν τους δοθεί η εξουσία, ουσιαστικά δεν θα έχουν εγχώριο αντίπαλο. Όπως τώρα η φαμίλια Μητσοτάκη ξέρει ότι ο κάθε άλλος πολιτικός αρχισυμμορίτης θα περιμένει υπομονετικά πότε θα τον ξανακαλέσουν τα αφεντικά στην εξουσία, και αναλώνεται σε ελαφρές ασκήσεις “επαναστατικης ετοιμοτητας”, για τα ματια των χαχολων.
Κανένας του δεν έχει την ψευδαίσθηση ότι, αν κάμει πραγματικη αντιπολίτευση, θα κλονισει την εξουσια!

Περιμενουν απλως ποτε θα ερθει η σειρα τους, σε μια κωμωδια “δημοκρατιας”, όπου κάθε νέος εντολοδόχος κυβερνάει απολυταρχικά σαν Πέρσης σατράπης, μέχρι να αποφασίσουν τα αφεντικά να τον αντικαταστήσουν.

Γαλάζιοι, πράσινοι, κόκκινοι, ροζοκόκκινοι και εμπριμέ εξουσιαστές γνωρίζουν καλά, ότι το παιχνίδι είναι στημένο και περιστρέφεται γύρω από τον άξονα του Ελληνικού πειράματος.
Την υπερφόρτωση δηλαδή της ημιθανούς Ισλαμογρεκίας, με εκατομμύρια τριτοκοσμικών τυχοδιωκτών, σαν ένα είδος “μαξιλαριού προστασίας” της ευρωπαϊκης ενδοχώρας και των ισχυρών οικονομιών του Βορρά, οι οποίες θα μπορούν να αντλούν φτηνά εργατικά χέρια και φτηνή φρέσκια σάρκα για τα μπουρδέλα τους, από την αποθήκη ψυχών η “Ελλάς”.
Χωρίς φυσικά να ρισκάρουν μια υπερβολικη συγκεντρωση αλλοδαπων τυχοδιωκτων στις δικες τους χωρες – πραγμα για το οποιο αντιδρουν πλεον οι σοβαροι ευρωπαϊκοι λαοι.

Θα γίνουμε ο προθάλαμος της αγοράς σκλάβων για τους ισχυρούς της Ευρωπης. Και ταυτόχρονα θα μετατραπούμε στο κοινωνικό πειραματόζωο της Πλανητικής Παν-εξουσίας, όπου τα πλέον εφιαλτικά μαζικά πειράματα θα μπορούν να εφαρμοστούν απάνω σε μια παραδομένη μάζα ανθρώπινης σάρκας, που δεν έχει πλέον τη ζωική δύναμη να αντιδράσει ούτε στην εξόντωση της.
Και προκειμένου να ευοδωθεί το “ελληνικό πείραμα” οι εγχώριοι εργολάβοι της Πλανητικής Παν-εξουσίας θα καμουν τα παντα.

Και στρατιωτικούς νόμους θα κηρύξουν και τους μπατσους τους θα ξαμολυσουν και τα μυαλα των θυματων τους θα βομβαρδιζουν, σε καθημερινη βαση, μεσα απο το βαρυ πυροβολικο των Μεσων Μαζικης Χειραγωγησης, που ελεγχουν πλέον ολοκληρωτικά.

Και θα το πράξουν, με τις ελληνόφωνες μάζες να τους χειροκροτάνε κάθε φορά που θα τους πετάνε λίγα ψίχουλα “αειφόρου ανάπτυξης”

Ο εθελοντισμός στον στρατιωτικό νόμο, που θα έλεγε και η κυρια Δομνα μας…

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/11/blog-post_12.html

loading...