Απίστευτο βίντεο στην Κρήτη: Η στιγμή που χείμαρρος περνάει μέσα από ταβέρνα

Η κακοκαιρία χτύπησε την Κρήτη και τα Χανιά – Σοκαριστικές εικόνες
Αντιμέτωποι με την κακοκαιρία βρέθηκαν την Κυριακή (10-11-2019) κάτοικοι και επιχειρηματίες στο Έλος Κισσάμου στην Κρήτη, εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης, αλλά και των κατολισθήσεων, που δημιούργησαν πολλά προβλήματα στους οδηγούς.

Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και στα επόμενα βίντεο, τα ορμητικά νερά, που μετατράπηκαν σε χειμάρρους, μαζί με τις λάσπες, παραλίγο να “πνίξουν” την ταβέρνα “Φιλοξένια” στο χωριό, προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης κ. Σκαλιδάκης, ξύπνησαν μνήμες από τις καταστροφές του 2000. «Τρέχαμε να σώσουμε τις καρέκλες και τα τραπέζια, από τα νερά και τις λάσπες. Μας πήρε μια ώρα να τα μαζέψουμε. Όσο νερό έριξε πέρυσι το χειμώνα, το έριξε φέτος με την πρώτη βροχή. Tα νερά πετάγονταν σαν συντριβάνι στην τζαμαρία…»

Αξίζει να αναφερθεί δε, πως ο πρόεδρος της κοινότητας Έλους, Νικόλας Κυριστάκης σε σχόλιό του στο facebook τόνισε την ανάγκη για τεχνικό έργο στο ποτάμι ανάμεσα στις ταβέρνες στο Έλος. «Με μιας ώρας βροχή κόντεψαν να ξυπνήσουν οι μνήμες της 21ης Απριλίου του 2000».

Πηγή: zarpanews.gr

loading...