ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ-ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

Δρ. Γιώργος Βαφειάδης 

Έχω διαβάσει πολλά σημαντικά άρθρα για τις συνέπειες της ισλαμικής εισβολής των σουνιτών λαθρομεταναστών στη χώρα μας και την πιθανή
ισλαμοποίηση της Ελλάδος.

Μου δημιουργήθηκε λοιπόν το εξής ερώτημα, είναι τόσο απάτριδες και ανθέλληνες το πολιτικό σύστημα της χώρας και το κατεστημένο των ΜΜΕ;

Είναι τόσο δέσμιοι στον ξένο παράγοντα, που κατέστησε την Ελλάδα αποικία, στον Soros και στα συμφέροντα των ΜΚΟ; Δεν βλέπουν την απειλή από τον εσωτερικό εχθρό για την εθνική ασφάλεια αλλά και το διχασμό που απειλεί την Ελληνική κοινωνία;

Καλά, οι γνωστοί «αριστεροί» με τις προδοτικές διεθνιστικές τους ιδεοληψίες εξυπηρετούν την παγκοσμιοποίηση και τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες του Soros αλλά δεν περίμενα ποτέ οι ψευτοπατριώτες -νεοφιλελεύθεροι του Μητσοτάκη να κάνουν το ίδιο. Τέτοια υποκρισία που θυμίζει τις κυβιστήσεις του Τσίπρα.

Οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν καταλάβει ότι :

α) Οι διεθνείς οργανισμοί (ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε.) δεν ενδιαφέρονται για το Διεθνές Δίκαιο ούτε μπορούν να το επιβάλουν, τελικά αποδεικνύεται ότι είναι το εθνικό συμφέρον κάθε αναθεωρητικής χώρας το οποίο υλοποιείται με στρατιωτικά μέσα (βλέπε Τουρκία) που μεταβάλλει το status quo.

β) Όχι μόνον η Ελλάδα είναι μόνη της στο μεταναστευτικό αλλά, δυστυχώς, το ανθελληνικό πολιτικό σύστημα που κόπτεται υπέρ μίας πολυπολιτιστικής κοινωνίας με το Ισλάμ (που δεν είναι θρησκεία αλλά ένα ενιαίο πολιτικό-κοινωνικό-πολιτιστικό σύστημα) αποτελεί μέρος του προβλήματος και δεν μπορεί να δώσει κάποια λύση.

Η κυβέρνηση της ΝΔ μεταφέρει τους λαθραίους μετανάστες από τα νησιά στην ενδοχώρα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνία, ξεχνώντας ότι:

α) Δεν θα μπορέσει να τους στείλει πίσω στην Τουρκία βάσει της κατάπτυστης συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας και β) Τα νησιά θα ξαναγεμίσουν με λαθραίους αφού συνεχίζονται οι λαθρομεταναστευτικές ροές. Τα πράγματα είναι απλά για μία πατριωτική κυβέρνηση που δεν επιδιώκει την πολυπολιτιστική κοινωνία της Νέας Τάξης και κάποιων πονηρών ή αφελών της Ε.Ε.

1) Προσωρινή αποχώρηση για ένα εύλογο διάστημα από τις συνθήκες Σένγκεν, ΔουβλίνοIII και την Ευρωπαϊκή Οδηγία για το Άσυλο για να ελαχιστοποιηθούν τα κίνητρα των ΜΚΟ και των λαθρομεταναστών να έλθουν στην Ελλάδα. Υπάρχει πλέον κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια και την γεωπολιτική μας ύπαρξη.

2) Κλείσιμο των συνόρων στο Έβρο με τείχος, ενίσχυση της συνοριοφυλακής και αποτροπή των παράνομων εισβολέων προτού οι βάρκες φθάσουν στα χωρικά μας ύδατα με τη συνεργασία του πολεμικού μας ναυτικού και του λιμενικού.

Γιατί η FRONTEX δεν κάνει το λεγόμενο push-back κοντά στα Τουρκικά παράλια; Ανεχόμαστε συμφωνίες που βλάπτουν τα εθνικά μας συμφέροντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...