Εφιάλτης στα Εξάρχεια: Αναρχικοί και μετανάστες μαζί – Ξεκίνησε ο πόλεμος των πόλεων (Βίντεο)

Οι δήθεν αντιεξουσιαστές συγκρούστηκαν με την αστυνομία, επειδή οι αρχές εκκένωσαν την κατάληψη κτιρίου που βρίσκεται δίπλα από την ΑΣΟΕΕ.

Λίγο μετά, οι «αναρχικοί» ξεσηκώθηκαν και για να πάρουν εκδίκηση χτύπησαν την αστυνομία. 23χρονος φόρεσε χειροπέδες για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Εχθές το βράδυ, άγνωστοι πέταξαν πέτρες στην οδό Ζαΐμη και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε.

Οπότε: Οι λεγόμενοι αναρχικοί καταλαμβάνουν κτίρια παράνομα και όταν η αστυνομία κάνει την δουλειά της, υπάρχουν αντιδράσεις που συνήθως είναι «επιθετικού χαρακτήρα». Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σπάνια γίνονται συλλήψεις, ενώ οι αναρχικοί είναι λίγοι και συγκεκριμένοι.

Η ΕΛ.ΑΣ που έχει πολυάριθμα στελέχη που σίγουρα γνωρίζουν την ταυτότητα αυτών των ατόμων. Κάθε τρεις και λίγο, οι απλοί αστυνομικοί του μεροκάματου, δέχονται επιθέσεις και πολλές φορές καταλήγουν στο νοσοκομείο. Είναι ώρα λοιπόν οι ανώτεροι να δώσουν εντολή να «τελειώσει» το παραμύθι με το Παρακράτος των αναρχικών.

Αν οι λεγόμενοι αναρχικοί ξεφύγουν από τον έλεγχο και ενωθούν με τους μετανάστες, τι νομίζετε ότι θα συμβεί; Για όσους έχουν αμφιβολίες: Πολλές φορές οι αστυνομικοί βρίσκουν μετανάστες μέσα στις καταλήψεις. Να τονιστεί ότι οι αναρχικοί βρίσκουν καταφύγιο μέσα στα Πανεπιστήμια. Η κυβέρνηση θα ζητήσει την ύπαρξη κάρτας εισόδου για τους φοιτητές και ίσως φοιτητική αστυνομία. Αυτό κατάφεραν οι δήθεν αντιεξουσιαστές.

Ο πόλεμος των πόλεων έχει ξεκινήσει ήδη. Το θέμα είναι μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Σημείωση: Γιατί νομίζετε ότι δίνουμε σημασία μόνο στα Εξάρχεια, την στιγμή που σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν ανεξέλεγκτοι νεαροί μετανάστες σε ηλικία στράτευσης, οι οποίοι ήρθαν μόνοι στην Ελλάδα;Αποπροσανατολισμός.

Τα σχόλια αλλά και τα συμπεράσματα δικά σας!

loading...