Όχι στον αποπροσανατολισμό . Η Ελλάδα γίνεται Αφρική

Καλά χαρήκαμε με τον Στέφανο,  απαξιώσαμε σχολιάζοντας  τον ασυνείδητο Τσιπρα που πήγε για ψήφους, κατακρίναμε τον Ρουβίκωνα που έπρεπε να τον έχουν  συλλάβει,αλλα τον αφήνουν,  είπαμε μπράβο στον Χρυσοχοιδη που ενηργησε στο χθεσινό πολυτεχνείο, μερικοί τον  λιβάνισαν πάλι, γιατί έκανε το καθήκον του, ενώ παράλληλα εχει λερώσει τη φωλια του και χαρίζει το χρήμα μας στις ΜΚΟ (αυτό τζιζζζ δεν ακούγεται από τους γλειφτες)

Και η άλωση της χώρας συνεχίζεται και επαυξάνεται.

 Ο αποπροσανατολισμός για τους λαθρο καλά κρατεί.  Η χώρα γυρίζει πίσω στον Μεσαίωνα με την περηφανεια του Μητσοτακη που μας κοροϊδεύει και των αλλων που μας επιβάλλουν.

Την ουσια της χωρας κοιταμε. Τα παιδιά στα σχολεία με τους πακιστανους πανε πολύ πίσω, τα σύμφωνα συμβίωσης <<Ελληνιδων>> με πακιστανούς και Αφγανούς αυξανονται για το συμφέρον ολων,  ο Μητσοτακης μας φερνει μια σαπια κοινωνια (που δεν περιμεναμε) με απογόνους που τους έχουν βασισει οι γονεις  την υπαρξη τους στο συμφέρον, τα επιδόματα την κατακτηση  και όχι γιατι τα ηθελαν.  Γιατί; επειδή για το συμφέρον του αποφασίζει ο Μητσοτάκης  και οι αδελφές του με τις ΜΚΟ

 Τους κάνει αφεντικά μας τους απολίτιστους οπισθοδρομικούς, δουλεύουμε να τους πληρώνουμε, μας κανει Αφρική  και οι συμφεροντολόγοι  βολευτες κ πολίτες χαίρονται γιατί κανουν τη μπάζα τους και ωφελούνται με αξιώματα  (όσοι δεν είναι ηλίθιοι κ ανθέλληνες)  Αντισταθείτε Αντιδράστε. Θέατρο φτηνό παίζουν και μαζεύουν υλη εις  βαρος της Ελλάδας. Κοιτάξτε την κρυμμένη πραγματικότητα.

Όχι ωφελιμιστικές ανώριμες δήθεν διανοουμενίστικες αναρτησουλες

αναγνωστης

loading...