ΤΟ «ΕΘΑΨΑΝ» ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
Ανθρώπινη αλυσίδα για ασφαλή σύνορα έκαναν πολίτες από την Θράκη την Κυριακή (24-11-10) με αφορμή την ένταση που έχει πάρει το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης και της αδυναμίας η χώρα να ασφαλίσει τα σύνορα της απέναντι σε οργανωμένα συστήματα διακινητών.

Η διαμαρτυρία είχε συμβολικό χαρακτήρα , για να δείξει την προσπάθεια του εποικισμού που επιχειρείται εξ Ανατολάς και που απειλεί την κοινωνική συνοχή και την συνέχεια του ελληνισμού μιας και αποδημείτε το έθνος σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα και την διαρκή μείωση του πληθυσμού.Στην διαμαρτυρία για Ασφαλή Σύνορα πήραν μέρος πολίτες από όλους τους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και με ειρηνικό τρόπο έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα.

Ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής Κώστας Καραίσκος μίλησε για την συμβολική διαμαρτυρία και την ανάγκη να υπάρχει εθνική πολιτική που θα αντισταθεί στην επιχειρούμενη αλλοίωση του ελληνισμού με το πρόσχημα του ανθρωπισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια :