Μακεδόνας ο επόμενος πρωθυπουργός , ο Καραμανλής να ηγηθεί Ρωσικού αντίβαρου. Τι άλλο δρομολογούμε «πριν κλείσουμε» Ά μέρος .

Εάν συντονιστούν ( από μια ιδέα , μια πράξη , μια αποκάλυψη κτλ ) ΟΛΑ τα απωθημένα που η δράση «των κατοχικών δυνάμεων » προκάλεσαν και διατηρούν στην Ελληνική κοινωνία , τότε , όχι μόνο μπορείς πολύ εύκολα να ενεργοποιήσεις τα ένστικτα επιβίωσης ενός λαού αλλά ,  έχεις προς ενεργοποίηση ένα κυρίαρχο κίνημα που γίνεται αισθητό από το πολιτικό κενό που σπεύδει να καλύψει . Αυτήν τη στρατηγική στηρίζουμε και μ αυτή θα παρεμβαίνουμε όσο μπορούμε !!

Όταν όλοι οι  εντός ,«ξένοι» με τον Ελληνισμό , προσπαθούν ΑΥΤΟ να αποτρέψουν , τότε το λόγο έχουν οι ΦΥΛΑΚΕΣ που βρίσκονται ανάμεσά σας.

Ας δούμε κατ αρχήν κάποιες μεγάλες αλήθειες που αποδεικνύουν την πραγματική μας κατάσταση ως χώρα , πριν σας πούμε τι ετοιμάζουμε και επηρεαστούμε από την αιτιολογημένη γνώμη σας επ αυτού .

# Όσο το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα  δεν προχωράει στη δημιουργία Συνταγματικού Δικαστηρίου και Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας , να ξέρετε ότι ΔΕΝ λειτουργεί για το συμφέρον της Ελληνικής κοινωνίας αλλά , για να προσαρμόζει ομαλά  τις εξελίξεις που ξένων συμφέροντα εξυπηρετούν , σε αυτήν . Τα συμφέροντα αυτά  απλά , δε θέλουν τους Έλληνες να έχουν χρήματα και περιουσιακά στοιχεία για να δυνηθούν έτσι συνεχή οικονομική διείσδυση σ όλα τα επίπεδα ενώ ΠΑΝΤΑ, καθορίζουν ποιοι θα είναι στα ηνία της χώρας .

# Άλλη  αλήθεια είναι ότι , δεν μπορούμε να πούμε όχι στο αφεντικό μας που λέγεται Αμερικανικός παράγοντας για πολλούς λόγους  που δεν είναι του παρόντος να αναλύσουμε . Τούτο ευτυχώς η Ρωσία του Πούτιν το γνωρίζει γι αυτό «μιλάει» ακόμα μαζί μας . Με κάθε τρόπο το προηγούμενο χρονικό διάστημα προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε Ρωσικούς παράγοντες ότι «Η Ελλάδα  έγινε λάφυρο των ΗΠΑ επειδή την άρπαξε μέσα από τα χέρια της Ρωσίας χωρίς εκείνη να μπορέσει να την κρατήσει .Άρα φταίτε και εσείς »

# Προσκαλούμε να  πάρουν κομμάτι μας και τα όποια ασημικά μας έμειναν ,  με το καμουφλάζ  της δήθεν επένδυσης ,  Κινέζους , Αμερικανούς , Ισραηλινούς , Γερμανούς , Αιγύπτιους , Άγγλους , Ρώσους και παράλληλα δημιουργούμε  μια κοινωνία πολτό ενσωματώνοντας (;) σ αυτήν Αφγανούς , Πακιστανούς ( φίλοι των Τούρκων ) , Σύριους , Αφροαμερικανούς και από 54 άλλες Φυλές του Πλανήτη , ενώ ήδη υπάρχουν εγκατεστημένοι Αλβανοί , Βούλγαροι , Ρουμάνοι  και πολλοί άλλο εδώ και δεκαετίες  .Με άλλα λόγια  , είμαστε πλέον κοινόχρηστος χώρος και όχι χώρα και τούτο το συγκαλύπτουμε  λέγοντας ότι είμαστε έδαφος της ΕΕ .

# Σε έναν πολυ-πολικό πλέον  ασταθές γεωπολιτικό σύστημα που καθορίζει τη μοίρα κρατών και λαών ανακυκλώνοντας τη δυναμική του με ταχύτητα σ όλο τον πλανήτη , το δίλημμα εάν θα πρέπει να ανήκουμε εις την δύσην , είναι για γέλια  .

# Η συμφωνία των Πρεσπών δεν μπόρεσε τελικά να αποτρέψει , ούτε  τον 3ο Αττίλα που βρίσκεται σε εξέλιξη με πολλούς τρόπους , ούτε την κλοπή της Ιστορίας μας και των συμβόλων μας από το πλαστό κράτος που έφτιαξαν από κοινού ΗΠΑ και Γερμανία και που άκουγε στο όνομα ΣΚΟΠΙΑ . Αντίθετα θα έλεγε κανείς ότι, τα προκάλεσε . Πλαστό κράτος  και δη , δημιούργημα των τότε μεγάλων δυνάμεων ( για όποιον ξέρει ιστορία ) είναι και η Αλβανία .

# Μια μεγάλη , ίσως η μεγαλύτερη αλήθεια είναι πως ,η πραγματικότητα που σας γνωρίζουν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ εκείνη που θέλουν να βλέπετε και αυτό γιατί , κατάφεραν να χρησιμοποιούν τη Δημοκρατία ως μέσω διαιώνισης της κυριαρχίας τους  με την πολιτική του «κυρίαρχου χρήματος» και τούτο , θέλουν να το κρατήσουν . Ξέρετε ποιοι !!

# Η Ευρωπαϊκή (οικονομική ) Ένωση είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση . Όταν αρχές Μάιου η Deutsche Bank και η Commerzbank, οι δύο μεγαλύτερες τράπεζες της Γερμανίας, ανακοίνωσαν ότι δεν μπορούν να συγχωνευτούν , έλαβε χώρα η αρχή του τέλους για την οικονομία της ΕΕ και έδειξε η νίκη του ΔΝΤ . Η έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας (για χάρη των ΗΠΑ) , το πολιτικό σχίσμα που προκαλεί η Γαλλία , η αδυναμία δημιουργίας Ευρω -στρατού κ.α , οδηγούν την ΕΕ να καθηλώνεται σε μια μακροχρόνια στασιμότητα και να συνεχίζει να αποζητά προστασία από τις ΗΠΑ ( μέσω ΝΑΤΟ)

# Η Τουρκία τελικά θα είναι την επόμενη 50αετία η μεγάλη βόμβα που θα σκάσει προκαλώντας ζημιές στον περίγυρό της . Μια χώρα που οι κάτοικοί της  στην ενδοχώρα κυρίως , ζουν σε απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση , που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά το πραξικόπημα που προκάλεσε τεράστια εσωτερική ανασφάλεια και οδηγεί σε εμφύλιο , με τόσα μέτωπα ανοικτά , με υπαρξιακά κενά ( αποστροφή από τη δύση  ) , με φαντασιακά οράματα περί αναγέννησης της οθωμανικής αυτοκρατορίας , με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά  και πολλά άλλα , ΜΟΙΑΖΕΙ με το μπαλόνι που φουσκώνει πριν σκάσει . Μέχρι τότε όλη της η προκλητικότητα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο έχει ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ . Να απομονώσει την Κύπρο για να την κατασπάραξη με την ησυχία της . Τούτο αποδεικνύει και το ότι , η προκλητικότητα της Τουρκίας ξεκίνησε ουσιαστικά από το ΄74 και συνεχίζει .

# Η  γεωπολιτική κυριαρχία της Ρωσίας στη Μέση ανατολή και η παρουσία της πλέον  μέσω Βουλγαρίας και Σερβίας στα Βαλκάνια έχει ένα μεγάλο αρνητικό αντίκτυπο  . Δίνει την δυνατότητα στους εχθρούς της ορθοδοξίας να τη διασπάσουν . Το θέμα αυτό είναι εξαιρετικά σοβαρό και χρήζει περεταίρω ανάλυσης.

 Εδώ έρχεται το μεγάλο ερώτημα . Τι μέλλον θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές;

Όλα δείχνουν ότι ο μόνος τρόπος πλέον το γνωστό  ξενοκρατικό πολιτικό σύστημα να αποφύγει την κυριαρχία του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που έρχεται φυσιολογικά και που θα σημάνει την περιθωριοποίησή του , είναι , με πρόσχημα την Εθνική Ενότητα , να μετακυλήσει σε πολιτικούς σχηματισμούς αποτελούμενους απ όλους τους εκπροσώπους του .

‘Άλλες δράσεις που θα αποκτήσει για τον ίδιο λόγο είναι , να φυτέψει στον πατριωτικό χώρο ψευτο-πατριωτικά κόμματα , να στηρίξει κόμματα με πατριωτική φιλοσοφία που θα ταχθούν απέναντι σε άλλα πατριωτικά κόμματα , να φορέσει την μάσκα του υπερ-πατριώτη και λοιπά .

Με άλλα λόγια  ,ο «αντίπαλος » είναι εντός και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με τα δικά του μέσα .

Συνεχίζεται !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας πολιτικής επιθεώρησης )

loading...