ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Γράφει η Αnna Art
Στην Σουηδία κλείσανε τα σύνορα για τους λάθρο! Στην Ιταλία κλείνουν για τους λάθρο! Οι Γερμανοί το ίδιο, το ίδιο και οι Γάλλοι!
Και φυσικά επειδή αρχίζουν και κλείνουν τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τους στέλνουν όλους Ελλάδα! Ένα μεγάλο χότ σπότ πλέον κατάντησε η Ελλάδα και εμείς ακόμη στην νιρβάνα μας! 
Έχουν υπογράψει για να έρθουν 3,5 δίς Αφροασιάτες στην Ευρώπη! Τώρα σκεφτείτε τι αναλογεί στην κάθε χώρα και τι θα έρθει σε εμάς! Τι μπορούμε να κάνουμε;
1ον) Οι νησιώτες να εμποδίζουν τους λιμενικούς να γίνονται διασώστες των λάθρο!
 Να μπουν μπροστά να εμποδίσουν τους λιμενικούς να πηγαίνουν να μαζεύουν τους υποτιθέμενους πνιγμένους , και λέω υποτιθέμενους διότι σκοπίμως βουλιάζουν τις βάρκες για να τρέξουν να τους κουβαλήσουν στην χώρα μας!
Επίσης να παίρνουν όλοι οι πολίτες τα λιμεναρχεία τηλέφωνα να τους επιρρίπτουν ευθύνες για την μεταφορά των λαθροεποίκων στα νησιά και μετά στην ενδοχώρα, όπως και να τους ζητάνε τον λόγο που εκτελούν αυτές τις παράνομες εντολές που οδηγούν στην καταστροφή της Ελλάδας!
 Και βεβαίως Να τους υπενθυμίζουν ότι πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό και αυτόν και μόνο αυτόν είναι υποχρεωμένοι να υπηρετούν! 
Να τους θέσουν ενώπιον τους ότι αυτοί πρέπει να δουλεύουν 40 χρόνια για να συνταξιοδοτηθούν ενώ με τις καινούργιες νομοθεσίες οι λαθροέποικοι με 3 χρόνια εργασίας θα μπορούν να συνταξιοδοτούνται!
2ον) Να πάιρνουν τηλέφωνα στα αστυνομικά τμήματα και στους εισαγγελείς και να διαμαρτύρονται επίσης για τους παράνομους νόμους που εκτελούν είς βάρος του Ελληνικού λαού ενώ πληρώνονται από αυτόν, και είναι ελαστικοί λόγω των παράνομων νόμων με τους λαθροέποικους!
3ον) Να παίρνουν τηλέφωνα, η και να οριστούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής και να τους υπενθυμίσουμε ότι αυτοί πρέπει να εκτελούν εντολές μόνο του Ελληνικού λαού διότι ο Ελληνικός λαός τους όρισε αντιπροσώπους τους με την ψήφο του!
loading...