Σοκ με τον πρώην παίκτη του Αρη Σέρχιο Κόκε: Συνελήφθη ως εγκέφαλος σε κύκλωμα ναρκωτικών στην Ισπανία! (φωτό)

Σοκαρισμένοι οι φίλοι της ομάδας ποδοσφαίρου του Αρη και όχι μόνο, καθώς ο πρώην άσος Σέρχιο Κόκε συνελήφθη για συμμετοχή στη διακίνηση ναρκωτικών, κατέχοντας μάλιστα ηγετική θέση στο κύκλωμα.

Πιο συγκεκριμένα η ισπανική Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη 20 ατόμων για συμμετοχή στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μεταξύ αυτών και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε!

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Κόκε είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών και συνελήφθη μαζί με ακόμη 20 άτομα. Σημειώνουν επίσης ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη έχει ηγετική θέση στο συγκεκριμένο κύκλωμα και η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση ενός τόνου χασίς αλλά και όπλα.

Τονίζουν ότι πρόκειται για γιγαντιαία έρευνα της Αστυνομίας η οποία προχώρησε σε συλλήψεις σε Σεβίλλη, Μάλαγα και Γρανάδα. «Ο παλιός ποδοσφαιριστής συνελήφθη σε μια επιχείρηση της Αστυνομίας όπου βρέθηκε ένας τόνος χασίς και όπλα. Στην επιχείρηση της Αστυνομίας συμμετέχουν 150 αστυνομικοί».

Ο Κόκε εκτός από τον Άρη, αγωνίστηκε επίσης στη Βέροια και μεταξύ άλλων σε Μάλαγα, Μαρσέιγ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Βαγιεκάνο, κλείνοντας την καριέρα του στους «κίτρινους» πριν μία τριετία, στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

loading...