Η Αγάπη και η Αλήθεια

Επικαλούμενος την Αγάπη του Χριστού ο Επίσκοπος Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος προκαταβάλει την διαμαρτυρία του Ελληνικού λαού έναντι της λαθραίας εισβολής μεταναστών λέγοντας ότι «όποιος αρνείται την προσφορά σε πρόσφυγες δεν είναι Χριστιανός». Από το Ευαγγέλιο μαθαίνουμε ότι ο Χριστός δεν είναι μόνο Αγάπη αλλά και Αλήθεια και ότι η Αλήθεια θα μας ελευθερώσει. Η δήλωση του κυρίου Ιγνατίου είναι εν μέρει μόνο αληθής και δημιουργεί ενοχικά συναισθήματα σε έναν λαό που κινδυνεύει να εξαφανιστεί από το ιστορικό γίγνεσθαι έχοντας χάσει το φυσικό ένστικτο αυτοσυντήρησης που είναι απαραίτητο για την επιβίωση του.

Πίσω από το πρόσχημα του πρόσφυγα που αποτελεί ισχνή μειοψηφία κρύβεται ένα οργανωμένο και χρηματοδοτούμενο σχέδιο  αφανισμού του Ελληνισμού που σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα στοχεύει στην αντικατάσταση του με ταλαίπωρους αλλόθρησκους, αλλογενείς λαθραίως εισβάλλοντες  μετανάστες θύματα και αυτοί των δουλεμπόρων που τους έχουν υποσχεθεί έναν επίγειο παράδεισο, χωρίς να παραβλέπουμε και την είσοδο κακοπροαίρετων στοιχείων που σε στιγμή ξένης επιβουλής θα αποδειχθούν Δούρειος Ίππος.

Η πραγματοποίηση του σχεδίου απαιτεί χρηματοδότηση και από τα στοιχεία,  που παρουσιάζονται αναλυτικά  στον ακόλουθο σύνδεσμο ή και στο επισυναπτόμενο αρχείο, βλέπει κανείς ότι από το 2015 έχουν δοθεί από την EE προς την Ελλάδα €2,07 δισ ως ακολούθως:  €1,03 δισ από το  Asylum, Migration and Integration Fund, €397,6 εκ από το Internal Security Fund και €644,5 εκ από το  Emergency Support Instrument, την στιγμή που οι Έλληνες υποφέρουν από μίαν άδικη οικονομική κρίση.

 https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/what-we-do/policies/european-agenda-migration/201907_managing-migration-eu-financial-support-to-greece_en.pdf?fbclid=IwAR2TcWFHL6ERzNHzHPF0IkuQdcPvIKq4s70ItBYsy0pHn02uiKv4E1sDaQ8

Σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε και τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για την μεταφορά των μεταναστών από τις χώρες προέλευσης τους στην Τουρκία και τελικά στην Ελλάδα και όσα δίδονται στις παράνομες ΜΚΟ. Προφανώς  αυτά τα χρήματα εκτός από την πρόσκαιρη συντήρηση των μεταναστών, που στο τέλος θα εκμεταλλεύονται την Ελληνική γη και υποδομή για την οποία έχει χυθεί αίμα και ιδρώτας,  πηγαίνουν για να πλουτίσουν  οι δουλέμποροι, οι κάθε είδους μεσάζοντες και επιτήδειοι που δεν χάνουν ευκαιρία για μπίζνες και στο τέλος θα μας πούνε να τα πληρώσουμε διότι «μαζί τα φάγαμε».

Επειδή κανείς δεν δίδει χρήματα χωρίς να περιμένει κάποιο κέρδος, προφανώς οι χρηματοδοτούντες  το σημερινό φαγοπότι  θα το πάρουν μελλοντικά πίσω με το παραπάνω από την υλοποίηση των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης που στοχεύει στην διάλυση των εθνών με πρώτο πειραματόζωο τον Ελληνισμό. Η προπαγάνδα των πουλημένων εκάστοτε κυβερνήσεων , αντιπολίτευσης  και ΜΜΕ έχουν κάνει πολλούς  Έλληνες να χάσουν κάθε ένστικτο αυτοσυντήρησης διότι θα κατηγορηθούν σαν ρατσιστές και πατριδοκάπηλοι και έρχεται τώρα και ένας εκπρόσωπος της Εκκλησίας να τους κατηγορήσει σαν αντίχριστους διότι διαμαρτύρονται με όποιον τρόπο τους έχει απομείνει στον σχεδιασμένο έγκλημα κατά του ιστορικού αυτού λαού, φορέα της αλήθειας του Χριστού.

Το πρόβλημα που θα έπρεπε να καυτηριάσει ο Επίσκοπος Δημητριάδος και Αλμυρού δεν θα έπρεπε να είναι ο μοναδικός τρόπος που έχει απομείνει στους  Έλληνες να διαμαρτυρηθούν για τον σχεδιαζόμενο αφανισμό τους αλλά το ίδιο το σχέδιο του επιτελούμενου επικοισμού που έχει σαν στόχο τον εθνομηδενισμό με την αλλοίωση της πολιτισμικής και θρησκευτικής  ιδιαιτερότητας  του λαού, την οικονομική του δυσπραγία  και την διάσπαση της κοινωνικής του συνοχής που είναι απαραίτητος παράγοντας της αποτρεπτικής του ισχύος σε περίπτωση ξένης επιβουλής, που όπως δείχνουν τα πράγματα είναι προ των θυρών.

Ηλίας Σταμπολιάδης

Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός

Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης

11/11/2019

loading...