Λαμία-Ανθήλη: Βγήκαν στους δρόμους οι κάτοικοι εξαιτίας της εγκληματικότητας των Τσιγγάνων


Την άμεση απομάκρυνση των παραβατικών στοιχείων που δρουν στην περιοχή ζητούν οι κάτοικοι της Ανθήλης, που προχωρούν σε Γενική Συνέλευση, έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος της κοινότητας το πρωί της Τρίτης από Τσιγγάνοι.

«Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια ζητάμε από το Υγειονομικό να δώσει λύση στο πρόβλημα με τα λύματα και τις ακαθαρσίες των Τσιγγάνων και δεν έχει γίνει τίποτα...», λέει μια από τις κάτοικους της περιοχής.

«Τρέχουν μεθυσμένοι με υπερβολική ταχύτητα μέσα στους δρόμους. Θα σκοτώσουν κάποιο παιδάκι με ποδήλατο... Μας απειλούν ότι θα μας κάψουν... Κάθε μέρα μπαίνουν σε σπίτια και κλέβουν, δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση...», λένε κάποιοι άλλοι, μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport.

«Δεν υπολογίζουν κανέναν και τίποτα. Οι ρευματοκλοπές συνεχίζονται. Δεν έχουμε πρόβλημα με τους νόμιμους, έχουμε με τους παραβατικούς, που είναι λίγοι και συγκεκριμένοι. Πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα...», επισημαίνουν.

Και αναφορικά με το χθεσινό περιστατικό, τονίζουν: «Έβριζε, έφτυνε και χτυπούσε τον πρόεδρο της κοινότητας, ενώ του έριξε κάτω και το μηχανάκι....καθημερινά έχουμε φασαρίες. Έχουμε γίνει Σικάγο εδώ...θέλουμε λύση άμεσα δεν πάει άλλο...».

Η επίθεση στον πρόεδρο

Υπενθυμίζεται ότι, το πρωί της Τρίτης (19/11), ο πρόεδρος της Ανθήλης, Πέτρος Φούντας, κλήθηκε από τους συγχωριανούς του για να επιλύσει ένα πρόβλημα που υπήρχε στο χωριό με κάποιον Τσιγγάνο και τού ζήτησαν να καλέσουν το υγειονομικό.

Όταν ο κ. Φούντας έφτασε στο σημείο, όπως δήλωσε, δέχθηκε επίθεση από τον Τσιγγάνο, ο οποίος άρχισε να τον βρίζει, να τον φτύνει, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :