Ψεύτικες διευθύνσεις, ψεύτικα στοιχεία, ψεύτικα διαβατήρια, ψεύτικα χαρτιά, Άσυλο παίρνει όποιος πληρώνει αδρά...


Σήμερα το πρωί στην Αγία Λυδία Ασπροβαλτας, Δήμου ΒΟΛΒΗΣ ,συνάδελφοι εξετασαν Πακιστανό που είχε δελτίο άσυλου με τα εξής απίθανα στοιχεία. Τόπος διαμονής Ταυρος Αθήνα ,αίτηση ασύλου 1 Οκτ 19, παραλαβή δελτίου 24 Οκτ 19 έδωσε συνέντευξη 10 οκτ 19 στην ΞΑΝΘΗ από κλιμάκιο ασύλου...

Όταν σας λέμε ότι βρωμάνε Όλοι τους να μας πιστεύετε. Βρωμάνε Όλοι τους. Πρώην και Νυν.

Ψεύτικες διευθύνσεις, ψεύτικα στοιχεία, ψεύτικα διαβατήρια, ψεύτικα χαρτιά, Άσυλο παίρνει οποίος πληρώνει αδρά.Σας το έχω πει Χρόνια τωρα Από το 2015, τους έβλεπα στην Ε2 Πειραια Τους δίνανε μπροστά μας οι τότε ΜΚΟ, ψεύτικα χαρτιά και έγγραφα. Το κύκλωμα είναι τεράστιο.

Σε λίγα χρόνια θα μας διώξουν από την πατρίδα μας.

Ότι είπα το 2016 βγαίνει τωρα Τότε με λεγανε Φασίστα Τωρα Δικαιωνομαι.

Ήταν 2016 όταν με τα όσα είχα πει προκάλεσα έκτακτη Σύσκεψη στου Μαξίμου. Ήταν η εξέγερση στην Ε2 Πειραια όταν πήγαν να λιντσαρουν λιμενικούς και γιατρούς. Έπρεπε να φτάσουμε στο σημείο να μας σκοτώσουν για να καταλάβουν πόσο επικίνδυνοι είναι όλοι αυτοί οι λαθρο. Δεν με ακούσατε.

Έπρεπε τότε το 2016 να μπει ένα τέλος. Όχι μόνο δεν μπήκε τέλος αλλά τα επισημα εγγραφα για Άσυλο σε λαθρο έγιναν μπιζνα πολλών δισεκατομμυριων ευρώ.

Εγώ σας προετοιμάζω από τώρα. Η εξέγερση ΤΟΥΣ δεν θα αργήσει. Και έχουμε χασει το παιχνίδι γιατί είναι πια στην ενδοχώρα.

γράφει ο " Η αλήθεια πονάει Αλήτες Αριστεροί‏ "
diodotos

Δεν υπάρχουν σχόλια :