Χ.Κίσινγκερ: «Παγκόσμια συνεργασία ή παγκόσμιος πόλεμος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έμμεση αναφορά και στο μέλλον που ετοιμάζουν στους ανθρώπους…
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρι Κίσινγκερ, μιλώντας στην Εθνική Επιτροπή για τις Σχέσεις των ΗΠΑ με την Κίνα, κάλεσε τις δύο χώρες να συνεργαστούν προς όφελος της παγκόσμιας ειρήνης.

Παράλληλα, προειδοποίησε πως μια «σύγκρουση» μεταξύ τους θα έχει χειρότερα αποτελέσματα και από τους δύο παγκοσμίους πολέμους που προηγήθηκαν.

«Είμαστε σε μία δύσκολη περίοδο. Είμαι πεπεισμένος πως οι ηγέτες των δύο πλευρών θα αντιληφθούν πως το μέλλον του πλανήτη εξαρτάται από την συνεργασία προς εύρεση λύσεων και διαχείριση προβλημάτων», υπογράμμισε, σύμφωνα με το «South China Morning Post».

Ο γερόλυκος της παγκοσμιοπιοιητικής εξωτερικής πολιτικής, καλεί ουσιαστικά τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ανήκει στο στρατόπεδο της Εθνικής Δεξιάς, να συνεργαστεί με την Κίνα.

Μία παγκόσμια, ενδεχόμενη συγκυβέρνηση για την «παγκόσμια ειρήνη», όπως την φαντάζονται οι διεθνιστές, τουτέστιν χωρίς αντίπαλο να αμφισβητεί την όποια παγκόσμια διοίκηση.

Θυμίζουμε πως η Εθνική Δεξιά που στέκεται ως αντίβαρο στις προσπάθειες εγκαθίδρυσης αριστερόστροφης-μονόπλευρης παγκόσμιας κυβέρνησης από τον Ο.Η.Ε, το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ και τους πολιτικοοικονομικούς οίκους του αυτή την στιγμή κινείται σε:

Ρωσία
ΗΠΑ (μέσω Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ωστόσο αντιμετωπίζει προβλήματα στο να εφαρμόσει την δεξιά πολιτική του, καθώς το Βαθύ Κράτος της αριστερόστροφης Νέας Τάξης σαμποτάρει συνεχώς τις αποφάσεις του)
Ευρώπη (Δεξιά κόμματα προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο μέσω εθνικών εκλογών και ευρωεκλογών)
«Αν δεν βρεθεί λύση συνεργασίας», σημειώνει ο «αγαπητός Χένρι», τότε «θα υπάρξουν χειρότερες συνέπειες από τους δύο παγκοσμίους πολέμους που κατέστρεψαν την Ευρώπη».

Ο Κίσινγκερ προσπαθεί να μεσολαβήσει λοιπόν για να βρεθεί η χρυσή τομή και να μην οδηγηθεί ο πλανήτης σε πόλεμο, κάτι που θα καθυστερούσε, αν όχι ανέτρεπε, τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, καθώς όλες οι δομές διακυβέρνησης και προώθησης της τεχνολογίας, θα αχρηστεύονταν.

Μάλιστα σε ένα σημείο, υπογράμμισε πως «βρισκόμαστε στην αρχή μιας περιόδου που, χάρη στην τεχνολογία, θα αλλάξει την πραγματικότητα και τις ζωές των ανθρώπων».

Τι ακριβώς θα συμβεί; Πώς θα αλλάξει η τεχνολογία τις ζωές μας; (Διαβάστε ΕΔΩ για να μην μακρηγορούμε).

Θυμίζουμε πως οι Η.Π.Α. του Τραμπ (Δεξιά) και η κομμουνιστική Κίνα (Αριστερά) εμπλέκονται σε εμπορικό πόλεμο από τότε που ο Πρόεδρος Τραμπ άρχισε να επιβάλλει τιμολόγια σε χιλιάδες κινεζικά προϊόντα σε μια προσπάθεια να μειωθούν οι εισαγωγές και να αυξηθεί η εγχώρια παραγωγή των Αμερικανών.

Ο Κίσινγκερ καλεί όμως σε συνεργασία και όπως ανέφερε κλείνοντας «εγώ και άλλα άτομα που βρίσκονται, αυτή την στιγμή στην αίθουσα, πρέπει να δουλέψουμε προς αυτήν την κατεύθυνση».

Ποιοί άλλοι ήταν εκεί;

loading...