ΠΕΡΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ» ΠΡΩΤΟ. ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΥΣΕ Ο «ΚΑΘΗΓΗΤΗΡΑΣ»

Σήμερα στο πρωϊνάδικο του κ. Παπαδάκη (https://www.antenna.gr/watch/1333220/kalimera-ellada-15-11-2019) .

Αφού επεσημάνθη από τον κάτω δεξιά Αντιναύαρχο ε.α. ότι ουσιαστικά γίνεται «φιλανθρωπική» εισβολή και άλωση της Ελλάδας.

Αφού πριν ο νομάρχης Σάμου επεσήμανε ότι οι «πρόσφυγες» του κ. Μητσοτάκη είναι ίσοι με τους κατοίκους της Σάμου και επίκειται εξέγερση (μαζί με άλλα που δεν είπε σήμερα ότι δημιουργούν οικισμούς κόβοντας δέντρα στα δάση κτλ).

Ο κ. Παπαδάκης επεσήμανε και μπράβο του, αυτό που όλοι κάνουν ότι δεν συμβαίνει και ότι δεν το γνωρίζουν και ότι με τον Χρυσοχοϊδης μια χαρά (και μια τρομερά). Επεσήμανε ο κ Παπαδάκης, ότι οι εισερχόμενοι στα νησιά λαθρομετανάστες «πρόσφυγες» τους (ή κατά το γελοίο κατοχικό, για να μην παρεξηγηθούν, μετανάστες – πρόσφυγες), είναι παρά την κακοκαιρία περίπου διπλάσιοι από τους μεταφερόμενους στην ηπειρωτική χώρα.

Και αφού τόνισε ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται αενάως (μπορεί γι αυτούς κ. Παπαδάκη θα το δείτε), ρώτησε «αφελώς» το πάνελ (αφελώς αφού η απάντηση είναι απλή και μονοσήμαντη) για το τι πρέπει να γίνει.

Επειδή κατά τη γνώμη όποιος απαντούσε το μοναδικό λογικό που πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ, το (αφήνω ως κουίζ για «έξυπνους»), δεν θα ξανάβλεπε πάνελ, όλοι έμειναν σιωπηλοί.

Εκτός από τον εικονιζόμενο καθημερινό μας ενημερωτή Καθηγηταρά «Ευρωπαϊκής» ήτοι για μας κατοχικής πολιτικής. Ο οποίος απεφάνθη από καθέδρας και εν τη Ευρωπαϊκή- Γερμανική (ως γνωστόν) σοφία του αποστομώνοντας τους πάντες.

Είναι είπε επιβλητικά, θέμα Ευρώπης. Και «έσωσε» τον Ελληνισμό έπο την καταστροφή

Αφού κύριε Παπαδάκη κανείς δεν δίνει για τους ανωτέρω λόγους την απάντηση του τι κΆνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια.

Αν δεν κινδυνεύει η θέση σας περιμένω να απαντήσετε εσείς.

Με κάτι εκτός, από το η ΕΕ να αναλάβει τις ευθύνες της, εκτός από τα σχέδια του για διαχωρισμό τους, κτλ και ζείσε Μάρτη μου να φας τριφύλλι, και να μου τρυπήσουν την μύτη αν ο Χρυσοχοϊδης επιστέψει πέραν των 10 «προσφύγων» ή στην τουρκία ή στην χώρα τους.

Συμπέρασμα των ανωτέρω:

Τέλος συνεπώς για την Ελληνική Ελλάδα και μας φέρνουν το πολυπολιτισμικό Βαβέλ Ελλαδιστάν (έχουμε λέγεται πρόσφυγες από 40 χώρες να τις «εκατοστίσετε» κ. Μητσοτάκη «φιλάνθρωπε»), των κατοχικών συντρόφων Κυριάκου Άλεξις και λοιπών «πατριωτών» κομπάρσων.

Κύριε Μητσοτάκη «καμάρι» μας. Όχι Ούρμπαν, όχι Σαλβίνι, όχι Αυστριακός, όχι Πολωνός, όχι Σουηδός κτλ.

Ευριπίδης Μπίλλης

Υ. Γ. Δεδομένου ότι ο κ. Λάβδας δεν έχει φανερό email, παρακαλείται ο κ. Παπαδάκης να του διαβιβάσει, για ενημέρωση του , το παρόν.

loading...