Νέα επίθεση της κυβέρνησης σε όσους ψήνουν χοιρινό και πίνουν αλκοόλ κοντά σε παράνομους μετανάστες

Συνεχίζεται η επίθεση της κυβέρνησης σε όσους κάνουν μπάρμπεκιου κοντά σε παράνομους μετανάστες. Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στη Βουλή χαρακτήρισε χαρακτήρισε τέτοιου είδους ενέργειες διαμαρτυρίας «γραφικότητες».

«Οι γραφικότητες κάποτε πρέπει να τελειώνουν. Με σουβλάκια, μπύρες και κοψίδια δεν γίνεται μεταναστευτική πολιτική. Η κατανάλωση χοιρινού δεν απαγορεύεται προφανώς διά νόμου στη χώρα αλλά θα έπρεπε από τη συνείδησή μας όταν γίνεται έξω από δομές φιλοξενίας», είπε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν έμεινε εκεί λέγοντας ότι αποδέχεται πλήρως τη δήλωση που είχε κάνει πριν λίγες μέρες η Ντόρα Μπακογιάννη, ότι δηλαδή οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν κατάλαβαν γιατί μιλούσαν στην επιτροπή, παίρνοντας θέση υπέρ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ.Γιαννούλη. «Προσυπογράφω τη δήλωση της κυρίας Μπακογιάννη. Συμφωνώ μαζί της και τονίζω ότι η δήλωσή της αυτή είναι η θέση μου και ως αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη».

loading...