Αφού το πουλάς γιατί το απαγορεύεις , αφού είναι δικό μου γιατί το φορολογείς;…

Δεν ξερω ποτε μας εκαναν τοσο πολυ μαλακες σε αυτη την ζωη , δεν γνωριζω ακομα ποτε χασαμε την λογικη μας , ποτε χασαμε το δικιο μας και την διαθεση να διεκδικησουμε , ποτε μας εκαναν να νιωθουμε τοσο αδυναμοι … το πως τους τροπους τα εχω βρει ..τον χρονο που κουμπωσε δεν μπορω να βρω !!…

Απαγορευεται το τσιγαρο σε καθε σημειο πια , χωριζουν τους Ελληνες σε δυο κατηγοριες τους καπνιζοντες και τους μη καπνιζοντες … !!

Ενω αναπνεεις ενα τονο απο την σαβουρα τους για να παραγουν , τρως τα μεγαλυτερα σκατα που σε ταιζουν , καταπινεις το ενα μετα το αλλο τα φαρμακα που σου πουλανε … εχεις πλεον το απο εκει κομματι του καθρεφτη να σε δειχνει με το δαχτυλο και να σου λεει δεν θα αναπνεω εγω τον καπνο σου …και εγω γιατι να αναπνεω μωρη κατινα την ρυπανση των χημικων για να δημιουργηθει το μεικ απ σου; .. Γιατι να ανεχθω να σκοτωνεις φωκιες για να παρεις παπουτσακια στον φλωρο σου; …

Φτασαμε στην αποδοχη της ηλιθιοτητας να κατηγορουμε το κλασιμο της αγελαδας για την κατασταση μας … φτασαμε να θεσουμε ως λογικη οτι ο καπνος του διπλανου σου ειναι το προβλημα και οχι το 24ωρο ανασας μεσα στην μεγαλυτερη χαβουζα του συμπαντος … γιναμε ευκολα αντιπαλα στρατοπεδα και πρεπει ολοι μαζι να φωναζουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ ..ειμαστε μαλακες οεο ειμαστε μαλακες με λατιν ρυθμο ..και πρεπει να το κανουμε συνεχεια για να εχει και ουσια το οξυμωρο της μαλακιας μας !

Στα μαγαζια το σταματησαν το τσιγαρο και ενω φορολογεισε για τον καπνο , ενω κοβουν προστιμα για το καπνισμα , ενω αυτοι τα πουλανε … κανουν ζημια και στον καθε επιχειρηματια και δεν του δινουν το απλο δημοκρατικο δικαιωμα να πει ..ρε παιδια εγω θελω να εχω μαγαζι μονο για καπνιζοντες ..!

Χαρα το γκογιμ κοπαδι , νικησαμε εμεις οι αντικαπνιστες τους κακους τους καπνιστες…και ενω σε ταισαν καρκινο 90 χρονια με διαφημισεις για το καπνισμα ξαφνικα θελει το καλο σου η Ελιτ και φροντιζει να σε σωσει απο τους κακους καπνιζοντες και το καπνο τους ..οταν θα ερθει η ωρα σε μερικα χρονια που θα ξερασει αρωστεια αυτη η κομπινα τα ξαναλεμε με το κοπαδι !

Κλεινω το θεμα καπνισματος με το απλο… κατι τους ενοχλει με το τσιγαρο σε αλλο επιπεδο πιο δολοφονικο και εσυ ντουβαρι δινεις τον αγωνα τους για τον δικο σου χαμο .. και το αφηνω να δικαιωθω σε μερικα χρονια !

Απλα σκεψου αν οντως ηθελαν να το κοψεις απλα θα το απαγορευαν δια παντως σαν ενα ειδος ..πχ ναρκωτικα … για να μην ανοιξω θεμα οτι η κοκαινη το 1907 ηταν νομιμη ..!

Τεκμηριο το παιδι , το σπερμα που βγηκε απο τα αρχιδια μου φορολογειτε , αν του δωσω λεφτα να κανει φτιαξει την ζωη του , λεφτα που ηδη τα εχω φορολογηθει και πληρωσει φπα και συκα μικα ικα ..παλι θα φορολογηθω ..δηλαδη αν δωσω κατι στο ζωντανο σπερμα μου που ηδη εχω πληρωσει εφορια ..θα με φορολογησει παλι οπως και το σπερμα μου στην συνεχεια ..!

Φιλοξενουμενος λεει ειναι το παιδι , φιλοξενουμενο το σπερμα μου …ναι απο τα αρχιδια μου ηρθε στο μπουρδελο σας σαν προιον ετσι ωστε να σας παραγει χρημα …!

Ειμαστε προιοντα ενος διαστημικου σταθμου που διαχειριζεται την ψυχη μας και την ενεργεια μας , με το που γινει εισχωρηση μεσα στο κτιστο μαγαζι παραγωγης ενεργειας παιρνουμε νουμερο (αφμ) (αμκα) εισαγωγης τους ειδους απο το μην Ων κοσμο στον Ων κοσμο … και απο εκει και περα μιας και περασαμε τελωνιο αναλαμβανει η εφορια … !

Ερχεται το πλοιο στο λιμανι , σπανε τα νερα της γυναικας (γυναικα = πλοιο μεταφορας) … στα αγγλικα την γεννα την λενε labor που ειναι η ιδια ονομασια με το λιμανι (woman in labor) … το πλοιο απο τα νερα που σπανε παραδιδει το νεο προιον στον κοσμο … και εκει το τελωνια (τελωνια τα οντα μεταξυ των δυο κοσμων ) αναλαμβανουν να δωσουν το αριθμο καταγραφης της εισχωρησης …! Ενδιαφερουσα ;;…Ναι για ποιον ;…Ποιος ειναι ο παραξενος ;…

Μεσα σε αυτο κρυβονται πολλα μεσα στις λεξεις ..παρα πολλα ψαχτε μονοι σας … θυμηθειτε οτι καποιος παπας με της καρτες του δηλωσε οτι ειναι θεος στην γη και αναλαμβανει ολη την διαφυλαξη των προιοντων της γης ..τα εχω γραψει δεν τα ξανα γραφω …

Stranger….

katohika

loading...