Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ!


Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ, ΤΟ ΒREXIT ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.





Πιθανή διάλυση ή σμίκρυνση της ΕΕ ισοδύναμο γεγονός με την πτώση του τείχους του ΑΙΣΧΟΥΣ στο Βερολίνο;




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Όποιος επισκέπτης έβλεπε τους τάφους με τους σταυρούς εκεί κοντά στο τείχος του αίσχους δεν υπήρχε περίπτωση να μην κλάψει για τις ψυχές που χάθηκαν αναζητώντας την Λευτεριά σε εκείνα τα πέτρινα χρόνια του ολοκληρωτισμού.

Όποιος την ίδια περίοδο επισκεπτόταν με ειδική βίζα το Αν. Βερολίνο ήταν σαν να έκανε επισκεπτήριο σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Και αντί να ανθίσει η ελπίδα με την πτώση του τείχους του αίσχους η Ευρώπη σύντομα αντιμετώπισε νέες σκληρές προκλήσεις.

« ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι» ότι κάτι συμβαίνει στην Ευρώπη

Η πτώση του τείχους του αίσχους δρομολόγησε το μεγάλωμα της τότε ΕΟΚ και την μεταλλαγή της σε ΕΕ με ότι σήμερα βιώνουμε με τις ευθυγραμμισμένες πολιτικές εκπορευόμενες από το κέντρο των Βρυξελλών.

Ο πολυδιαφημισμένος παράδεισος της ΕΕ σήμερα γίνεται επίγεια κόλαση διότι η ίδια αδυνατεί να αντιμετωπίσει καυτά θέματα , όπως το επίκαιρο προσφυγικό.
Και γιατί λέμε κόλαση;

Διότι δεν δύνανται να απαντηθούν από την ίδια την ΕΕ ευθαρσώς τα ακόλουθα ερωτήματα κατά αρχάς.

Ποιος καλεί τους πρόσφυγες στην ΕΕ ; ( φταίχτης δεν είναι μόνο ο Ερντογάν)

Ποιος στεγανοποιεί ή εγκλωβίζει τους πρόσφυγες στην ΕΛΛΑΔΑ με φοβερές επιπτώσεις για αυτήν ;

Γιατί έπρεπε να πατήσουν τόσο πολύ την Ελληνική αξιοπρέπεια δήθεν για να σώσουν την οικονομία της; ( ουσιαστικά ήθελαν να σώσουν την πλεονεξία τους και τις τσέπες τους)

Γιατί έπρεπε η δήθεν ανθρωπιστική Ευρώπη να παραχαράξει την Παγκόσμια ιστορία και να υφαρπάξει το όνομα της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας;

Υπάρχουν πολλά γιατί αλλά υπάρχει ένα κύριο ΓΙΑΤΙ

Γιατί ετοίμασαν τόσα πολλά « θηρία πολιτικές » για να κατασπαράξουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα; ( εσαεί αγνώμονες και κομπλεξικοί σε αυτά που πήραν από την Ελλάδα και το Βυζάντιο διαχρονικά )

Την απάντηση σε όλα αυτά την λάβαμε από αγιορείτη γέροντα που δεν είναι Έλληνας αλλά δυτικοευρωπαίος.
– Τώρα θα λειτουργήσει ο πνευματικός νόμος

– Όπως έπεσε το τείχος του Βερολίνου έτσι θα πέσει και ο πύργος της Βαβυλώνας της νέας εποχής με όλα αυτά που έχει πάνω του.
Τα σημάδια πληθαίνουν ότι εισήλθαμε σε ιστορικά κρίσιμες περιόδους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...