Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Του Αθανασόπουλου Περικλή

Ενώ η παραπληροφόρηση και ο αποπροσανατολισμός των Ελλήνων πολιτών βρίσκεται στο αποκορύφωμα και όλο το πολιτικομιντηακό σύστημα σε πλήρη εναρμόνιση και σε διατεταγμένη υπηρεσία, το σχεδιασμένο πρόγραμμα για την λειτουργία των Οικονομικών Ζωνών στη χώρα μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Όταν  σχεδιαζόταν η Ευρώπη με τις διάφορες Συνθήκες (ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ, ΛΙΣΑΒΟΝΑ, ΡΩΜΗ, ΔΟΥΒΛΙΝΟ), εμείς τότε τα ακούγαμε ως θεωρία μη πιστεύοντας οτι μας αφορούσαν και σήμερα μας ενοχλεί που οι Ούγγροι δεν δέχονται μετανάστες, ενω σ εμάς  τους επιβάλλουν .

 Για να δούμε την πραγματικότητα.
Η εφαρμογή των Ευρωπαϊκών συνθηκών, τις οποίες έχουμε υπογράψει ως Χώρα χωρίς καμία επιφύλαξη, μας υποχρεώνουν στην εγκατάσταση μεγάλου αριθμού μεταναστών, σε αντίθεση με άλλες χώρες (ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ κλπ) οι οποίες διατήρησαν επιφυλάξεις σε κάποιες υποχρεώσεις που απορρέουν από τις ως άνω συνθήκες, και οι οποίες σήμερα δεν τις υποχρεώνουν να πάρουν μετανάστες.
Το πρόβλημα που έχουν οι αναπτυγμένες και ισχυρά οικονομικές Ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως η Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία Δανία κλπ, είναι ότι λόγω την γενικής αποσταθεροποίησης στην περιοχή, θέλουν να μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους, οι οποίες λειτουργούν σε τρίτες ανασφαλής χώρες (Μπαγκλαντές, Αφγανιστάν, Ινδία κλπ) στην Ευρώπη, με πρόσφορο έδαφος σε οικονομικές ζώνες που θέλουν να δημιουργήσουν στην Ελλάδα.
Στις ανωτέρω οικονομικές ζώνες που θα οριοθετηθούν στη χώρα μας, θα εγκατασταθούν οι μετεγκαταστημένες πολυεθνικές επιχειρήσεις Ευρωπαϊκών συμφερόντων, στις οποίες θα εργαστούν περίπου για 30 επιχειρήσεις των 25-30.000 εργαζομένων η κάθε μία      (βλέπε Εμπορευματικός Σταθμός Θριασίου, Ελληνικός Χρυσός, κλπ).800-900.000 μετανάστες.
Οι ανωτέρω επιχειρήσεις θα λειτουργούν σύμφωνα με την εφαρμογή της συνθήκης ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ, που έχει υπογράψει φαρδιά πλατιά η χώρα μας, χωρίς καμία επιφύλαξη, κάτω από Γερμανική ασφυκτική πίεση, και στην οποία προβλέπεται ειδικό εργασιακό καθεστώς, το οποίο δεν θα ελέγχεται από τις Ελληνικές Υπηρεσίες (Επιθεώρηση Εργασίας, Ασφαλιστικά Ταμεία κλπ) ενώ  η αμοιβή τους θα αποτελεί Ευρωπαϊκό αναπτυξιακό πρόγραμμα, δηλαδή θα επιδοτούνται από Ευρωπαϊκά προγράμματα και θα ελέγχονται από Ευρωπαϊκές επιτροπές.
Εφ’ όσον αρχίζουν να οριοθετούνται οι οικονομικές ζώνες και δρομολογηθεί η εγκατάσταση των επιχειρήσεων, τότε θα οριοθετηθούν και οι πόλεις (περίπου 30), στις οποίες θα εγκατασταθούν οι μετανάστες και εκεί θα κτιστούν και οι αντίστοιχες υποδομές για την πλήρη λειτουργία των μουσουλμανικών πόλεων με την κατασκευή μουσουλμανικών σχολείων, τζαμιών κλπ.
Για την κοινωνικοποίηση και ένταξη των μεταναστών μάλιστα έχουν αρχίσει να προσδιορίζονται και ποσοστά απορρόφησης στην χώρα ξεκινώντας από το 1%, καθώς και νομιμοποίηση για την ένταξή τους στα σχολεία, την ποινικοποίηση για τυχόν ρατσιστικές συμπεριφορές, την επιβολή επιδομάτων κλπ.
Τα οφέλη για την χώρα μας θα είναι ανύπαρκτα γιατί σε περίπτωση μη συμμόρφωσης φρόντισε η Γερμανία να ζούμε κάτω από την διαρκή απειλή της Τουρκίας, η οποία υποκινείται από τις ως άνω χώρες με τις οποίες ταυτίζονται τα συμφέροντα της ( Βλέπε το στήσιμο εργοστασίου πρόσφατα  της AUDI στην Σμύρνη).

Δεν είναι τυχαίο το αίτημα του Ερντογάν για την χρηματοδότηση από τους Ευρωπαίους  για το κτίσιμο πόλεων για τους μετανάστες στα σύνορα με την Συρία .

Όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά συμβαίνουν στη χώρα μας ,και μάλιστα σε γνώση των πολιτικών μας οι οποίοι φαίνονται ανήμποροι να αντιδράσουν και επιλέγουν να είναι με τον ισχυρό από φόβο, ενώ στην περίπτωση που ολοκληρωθεί η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ τότε όλα τα παραπάνω θα”συνταγματοποιηθούν”, και τότε η Ελλάδα θα αποτελεί την πρώτη χώρα στον κόσμο που θα εφαρμόσει πρόγραμμα οικονομικών ζωνών, για την λειτουργία επιχειρήσεων Ευρωπαϊκών Συμφερόντων, σύμφωνα με την Συνθήκη ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ.

Κατά τα λοιπά ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινιάζει Ελληνικές επιχειρήσεις στην Κίνα.

loading...