Αστυνομικοί σταμάτησαν αμάξι στην Καστοριά- Όταν είδαν τον οδηγό έπαθαν ΣΟΚ (BINTEO)

Τέτοιο πράγμα δεν έχουμε ξαναδεί!
Αστυνομικοί στην Καστοριά δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν σε έλεγχο που πραγματοποίησαν την περιοχή σε διερχόμενα αυτοκίνητα, είδαν έντρομοι πως ένα από αυτά, το οδηγούσε ένας εμφανώς ανήλικος αλλοδαπός.

Όπως ήταν λογικό ο μικρός δεν διέθετε δίπλωμα αλλά όπως έγινε γνωστό, ούτε και καλές ικανότητες οδήγησης

Ωστόσο το σοκ για τους αστυνομικούς δεν τελείωσε εκεί. Όταν τον έβγαλαν από μέσα και έψαξαν το αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, 8 αλλοδαπούς, ηλικίας από 19 έως 51 ετών, ενώ και ο ίδιος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Στη συνέχεια και αφού συνήλθαν από το σοκ, κατάσχεσαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ που κουβαλούσε ο ανήλικος διακινητής, 10 κινητά τηλέφωνα και 14 κάρτες SIM.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Επομένως, φαίνεται πως πολλοί ανήλικοι «μετανάστες» που περνάνε στη χώρα μας, μόνο αθώοι δεν είναι! Μέχρι σήμερα ξέραμε για ενήλικους διακινητές, να όμως, που στο κόλπο μπαίνουν από μικροί και «αθώοι» ανήλικοι.

Θυμίζουμε πως αυτά τα ανήλικα παιδιά θα βρεθούν στα ίδια θρανία και τα προαύλια με τα Ελληνόπουλα.

loading...