Αυτό που έκανε Ινδός μαραχαγιάς, δεν το μαντεύετε ούτε σε 100 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την δυνατότητα να κοιμηθεί κανείς για πρώτη φορά σε μια σουίτα στο Παλάτι στο Τζαϊπούρ της Ινδίας δίνει η δημοφιλής πλατφόρμα βραχυπρόθεσμης μίσθωσης Airbnb.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην πλατφόρμα, με 900 ευρώ τη βραδιά μπορείς να μείνεις σε σουίτα σ’ ένα από τα 300 ετών παλάτια που ανήκουν στη ινδική βασιλική οικογένειας, και που στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί καλεσμένοι τόσο διάσημοι όσο η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Στην τιμή περιλαμβάνεται η σουίτα με μπάνιο, κουζίνα, υπνοδωμάτιο 2 ατόμων κι εσωτερική πισίνα. Ένας προσωπικός μπάτλερ θα κανονίσει τις περιηγήσεις σας στην πόλη με ξεναγό.

Εξάλλου, προσφέρεται πρωινό και δείπνο με παραδοσιακές ινδικές συνταγές.

«Τα ταξίδια μου με Airbnb με έκαναν να αισθανθώ πολύ άνετα σε νέες πόλεις και είμαι πολύ χαρούμενος που η ινδική φιλοξενία μοιράζεται με άλλους», δήλωσε ο Μαχαραγιάς, Παντμανάβα Σινγκ. «Είμαι ενθουσιασμένος που η οικογένειά μου και εγώ συνεργαζόμαστε με την Airbnb για να δώσει στους ταξιδιώτες απ’ όλο τον κόσμο την ευκαιρία να απολαύσουν το Ραζαστάν.

Να σημειώσουμε ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε στο ίδρυμα της πριγκίπισσας Ντίγια Κουμάρι, που έχει την αποστολή να στηρίζει γυναίκες με πρόβλημα και ανθρώπους στην ινδική επαρχία του Ραζαστάν.

Δείτε το βίντεο:

loading...