Εθνική ταπείνωση – Με εντολή Μαξίμου δεν πέταξαν τα F-16 στην Κύπρο – Έσκυψαν» το κεφάλι στον Ερντογάν !

Σύμφωνα λοιπόν με το κυπριακό sigma, από ανώτατες πηγές, όντως υπήρχε καταρχήν συνεννόηση για αποστολή δύο μαχητικών, στα πρότυπα του περσινού παραδείγματος.

Ο σχεδιασμός, ωστόσο, ανατράπηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, στην βάση της νέας σελίδας, μας λέχθηκε χαρακτηριστικά, που θέλει να ανοίξει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με την Τουρκία του Ερντογάν.

Ξεχνώντας, βεβαίως, ότι η Άγκυρα σε καμία περίπτωση έδωσε δείγματα καλής θέλησης, είτε στην θάλασσα, είτε στο έδαφος.

Σημειώνεται ότι και πέρσι και το 2017 είχαν πετάξει στους Κυπριακούς αιθέρες Ελληνικά μαχητικά.

Τουρκικά δε μαχητικά είχαν κάνει επιδείξεις και στην θλιβερή επέτειο της εισβολής στα κατεχόμενα.

Kανονικά θα έπρε να πέσουν παραιτήσεις πρώτα απ’όλα από τους ΓΕΕΘΑ, ΓΕΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, που ανέχθηκαν αυτή την εντολή.

Δυστυχώς η ΝΔ και το λέμε με λύπη, ίσως είναι χειρότερη και από την διακυβέρνηση Τσίπρα, μόνο ντροπή!

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Από νωρίς τα φιλοκυβερνητικά μέσα στην Άγκυρα αναφέρονταν στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία που την πρώτη χρονιά κυριολεκτικά έπιασε στον ύπνο τα Τουρκικά ραντάρ, απειλώντας πως θα υπάρξει επεισόδιο αν συμβεί και πάλι το ίδιο. Επιπλέον τα ΜΜΕ στη γείτονα ανέφεραν ότι τα Τουρκικά αεροσκάφη είχαν στήσει καρτέρι στα Ελληνικά μαχητικά και θα προχωρούσαν σε αναχαίτισή τους.

Ο εκφωνητής της παρελάσεως πάντως περίμενε την διέλευση των Ελληνικών αεροσκαφών, γεγονός που “προδίδει” ο,τι σαφέστατα και η Λευκωσία γνώριζε πως αυτή η τιμητική πτήση θα γίνει. Άρα κάτι έχει συμβεί κι αυτό προδίδεται διότι μια στρατιωτική παρέλαση έχει προγραμματισμό, δεν μπορεί να λέει ο εκφωνητής κάτι που δεν πρόκειται να δει κάποιος εκ των τηλεθεατών….

“Αναμένουμε τα αεροσκάφη από την μητέρα πατρίδα”, ήταν η φράση του στην περιγραφή της παρέλασης… Ποιος φοβήθηκε και σταμάτησε τα ελληνικά F-16; Είναι μία ερώτηση που χρειάζεται άμεσα απάντηση.

https://www.pentapostagma.gr

loading...