ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ, ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ, ΜΙΛΑEI ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ


Κοινοποιεί ο Γεωκών

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ 

Ο Άγιος Λόγος είναι τροφή της ψυχής σας, το βλέπετε με τα μάτια της ψυχής. 

Γνωρίζετε κάποιον για πρώτη φορά και σας κάνει πολύ καλή εντύπωση, και θέλετε να τον δείτε ξανά και ξανά. 


Βλέπετε ένα τοπίο και δεν μπορεί να φύγει από τον νουν σας…
Δοκιμάζετε μια γεύση και την λαχταράτε, όσα χρόνια και εάν περάσουν, θέλετε πάλι και πάλι να τα δείτε και να τα γευτείτε ! 

Έτσι και ακόμα περισσότερο είναι Ο Λόγος Του Θεού, όποιος τον ακούσει και τον δοκιμάσει δεν μπορεί να τον ξεχάσει, ούτε και Ο Κύριος μπορεί να ξεχάσει εσάς ! 

Μην φοβάστε από το δυνατό ΦΩΣ, ούτε από το σκοτάδι, όταν μέσα στο σώμα σας και στην ψυχή σας, έχετε ημερόνυχτα ένα κανδήλι αναμμένο. 

Διότι το ΦΩΣ αυτό , που είναι το πιο δυνατό από κάθε άλλο φως, έχει τόση ζεστασιά, από κάθε άλλο είδος φωτός και φωτιάς, διότι είναι Του Χριστού το ΦΩΣ και το ΦΩΣ Του ΘΕΟΥ Πατέρα . 

Γι’αυτό παιδιά μου, προσέξτε , αυτό το ΦΩΣ να μην σβήσει ποτέ, ούτε σε μπουνάτσες, ούτε σε φουρτούνες, όσο και εάν όλα τα ύδατα πέσουν επάνω του. 

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ, ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ, ΜΙΛΑEI ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΟΦΙΑ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΘΕΟ ! 

Αυτό δε, οφείλεται μόνο σε έναν και μοναδικό λόγο, ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ , ως οικοδεσπότης που είναι του Ουρανού και της Γης. 

Ανοίξτε μόνο μια φορά την πόρτα σας στον Χριστό και Ο Χριστός θα ανοίξει σε εσάς τις Ουράνιες πόρτες, εσείς μιλάτε μια φορά για Τον Χριστό μεταξύ σας και Ο Χριστός μιλά στον Πανάγιο Πατέρα Του , άπειρες φορές για εσάς. 

Εσείς αφήστε την ψυχή σας στον Χριστό , και Ο Χριστός θα την φροντίσει, όπως Την Δική Του 

Τι σημαίνει να βρίσκεσθε μέσα στην αγάπη;…Θα σας το εξηγήσω παραβολικά, 

Ποιος από εσάς θα πήγαινε να δώσει την ζωην του για να σωθεί κάποιος άλλος; 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :