ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Τζιχαντιστές δίνουν εντολές για επίθεση μέσα στην Ελλάδα

«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ»
Ένα ανατριχιαστικό διαδικτυακό μήνυμα κυκλοφόρησε στο Κέντρο Υποδοχής στην Σάμο.

Όπως αποκλειστικά ενημέρωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΤΑΡ», με αυτό το μήνυμα φαίνεται ότι κάποιοι προέτρεπαν τους παράνομους μετανάστες να κάψουν το Χοτ Σποτ στην Σάμο.

Όπως επί λέξει αναφέρει το ρεπορτάζ του STAR: «Ένας από τους αποστολείς του μηνύματος είναι τζιχαντιστής από την Ράκα, την πρωτεύουσα του Ισλαμικού Χαλιφάτου που κατέλαβε ο συριακός στρατός».

Ο Μοχάμεντ, λίγη ώρα πριν τον εμπρησμό, είχε στείλει ένα ανατριχιαστικό ηλεκτρονικό μήνυμα: «Κάψτε κατασκήνωση, Σάμος.»

Το μήνυμα αποτέλεσε ξεκάθαρη εντολή που προκαλεί έντονη ανησυχία στις διωκτικές αρχές.

Τι θα συμβεί, αν οι εντολές παρόμοιων μουσουλμάνων είναι «Κάψτε το σπίτι του τάδε Έλληνα», «κάψτε την εκκλησία», «κάψτε το δημαρχείο» κοκ.;

Όπως αντιλαμβάνεστε οι τζιχανιστές είναι πολύ καλά εξοπλισμένοι, σε ό,τι αφορά την επικοινωνία τους με τους υπόλοιπους παράνομους μετανάστες, και μπορούν ανά πάσα στιγμή να προκαλέσουν ζημιά ή ακόμα και αιματηρό επεισόδιο σε ελληνικό έδαφος.

Αυτούς στέλνει ο Ερντογάν καθημερινά.

Χαρακτηριστικό είναι πως η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έχει κρούσει ήδη τον κώδων του κινδύνου.

Πρόκειται για έναν κίνδυνο «δεύτερης φάσης» για την Ελλάδα που ίσως υπάρξει έπειτα από μερικούς μήνες. Αφορά κυρίως 850 μέλη του ISIS που προέρχονται από χώρες της Ευρώπης και κρατούνται σε φυλακές της Συρίας υπό την εποπτεία κυρίως κούρδων μαχητών.

Αν λοιπόν υπάρξουν πλήγματα από τον τουρκικό στρατό στις φυλακές που κρατούνται και αποδράσουν, ελλοχεύει ο κίνδυνος να δώσουν αιφνιδιαστικά «παρών» σε χώρες της Ευρώπης και ορισμένοι να διέλθουν από την χώρα μας, ενισχύοντας τους ήδη υπάρχοντες.

loading...