«ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ Ο ΑΓΑΡΗΝΟΣ ΜΕΓΑΣ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ « ΑΔΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΡΟΣ ΑΓΑΡΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ»


ΤΟ «ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ» ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΑΡΑΖΕΙ.....
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: « και εκεί που όλοι θα περιμένουν Κούρδους πρόσφυγες λόγω Συρίας, θα μας προκύψουν τούρκοι
τρομαγμένοι πρόσφυγες μετά την πτώση Ερντογάν»

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

- Βρε πως τα φέρνει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ τα πράγματα;

- «Καθείλε δυνάστας από θρόνων και ύψωσε ταπεινούς· πεινώντας ενέπλησεν αγαθών και πλουτούντας εξαπέστειλε κενούς» (Λουκ. 1. 52-53)


Μας είπε Γέροντας υπερηλικιωμένος πρώην αξιωματικός των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

- Μας λέτε Γέροντα ανέφικτα πράγματα λόγω των σημερινών συμμαχιών – συγκυριών. Πολλοί που πιστεύουν μας λένε ότι μπορεί να γίνουν αυτά που προείπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μετά από χρόνια.

Και η απάντηση του ήταν:

- Από την στιγμή που ο κόσμος εμφορείται από πνεύμα αντιλογίας και απείθειας έσβησαν και τα μάτια του, σίγασαν και τα αυτιά του.

- Για αυτό δεν θέλει να χάσει την βολή του διότι κατά βάθος τον ενοχλεί ένα ερώτημα που τον φοβίζει:
Μήπως αυτά γίνουν σύντομα;

- Ας τον κόσμο αδελφέ γιατί η πληροφόρηση που δίνει και λαμβάνει δεν έχει καμία αξία σε σχέση με την πληροφόρηση που δίνει ο ΟΥΡΑΝΟΣ.

- Όπως προφήτεψαν παλαιοί άγιοι πατέρες «Προς στιγμήν ο Αγαρηνός μέγας» και αλλού λένε « Άδης έτοιμος προς Αγαρηνών και βαρβάρων.»

- Έχεις μάτια δες , δεν έχεις, έχασες και αυτή την ζωή και την άλλη.
- Όσοι σήμερα χλευάζουν είναι σαν να βλασφημούν το ίδιο τον εαυτό τους.

- Οι προφητείες των πατέρων δεν είναι « μια φορά και ένα καιρό» και φυσικά δεν έχουν πάντα καλό τέλος. Αυτό εξαρτάται από την έμπρακτη μετάνοια μας και Πως θα Οικονομεί ο ΘΕΟΣ τα πράγματα.

- Ο Ρώσος και ο τούρκος σήμερα συνυπάρχουν προσωρινά γιατί σε λίγο θα συγκρουστούν με μεγάλη σφοδρότητα.

- Ο νέο – Έλληνας τώρα λαμβάνει τα επιχείρια της αποστασίας του από την ιστορική του παράδοση και τα αίματα των αγίων και των προγόνων του.

- Οι πρόσφυγες που έρχονται ( και δεν είναι όλοι τζιχαντιστές ) γιατί είναι σχέδιο των τούρκων να μας φέρουν σε δύσκολη θέση πριν μας κτυπήσουν, σαν εικόνες και πλάσματα του ΘΕΟΥ μας δείχνουν κάτι :

Είναι σαν να μας λένε … « ανά πάσα στιγμή μπορείτε και εσείς να ξεσπιτωθείτε από τα μέρη σας γιατί το παγκόσμιο μυστήριο της ανομίας σήμερα κάνει κουμάντο στον κόσμο»

- Και εμείς αδελφέ συνεχίζουμε να αμαρτάνουμε, να αθετούμε βασικές πνευματικές μας υποχρεώσεις και να πορευόμαστε κατά το θέλημα της σάρκας.

- Πολλοί άσημοι της ερήμου πνευματικοί αγωνιστές προσευχήθηκαν για τις μέρες μας και έλαβαν σκληρά μηνύματα άνωθεν.
Άκου τα, πόσο ωμά είναι;


« όπως πάτε τον ΘΕΟ έτσι και ο ΘΕΟΣ θα σας πάει»


« οι πανηγυρικοί λόγοι των ταγών της εκκλησίας με όλα αυτά που γίνονται θα αντικατασταθούν με Νεκρολογίες»ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :