Δε θέλω να σας προβληματίσω αλλά του χρόνου για τη Μύκονο μπορεί να χρειαστείτε διαβατήριο

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από τους Τούρκους που χαιρετούν στρατιωτικά σε γήπεδα, αθλητικές διοργανώσεις ακόμη και αεροπλάνα, υποστηρίζοντας την χώρα τους που βρίσκεται σε πόλεμο, ενώ ας πούμε θα έπρεπε να κρατούν στο χέρι ένα λουλούδι,να έχουν τις κοτσίδες ξέπλεκες και να τρέχουν στα γκαζόν του σταδίου ακούγοντας το Imagine all the people, ώστε να είναι χαρούμενος ο Ζαν Κλοντ απαυτός, ο Φερχοστέτοιος και ο Φιλελεύτερος της γειτονιάς σας.

Ελένη Παπαδοπούλου
Δεν μπορώ να σας πω πού ακριβώς έχει γραμμένη την ΕΕ ο Ερντογάν. Όσο για τις ελληνικές δηλώσεις, δεν ξέρω καν αν τις ακούει. Έχει τρομοκρατηθεί δε τόσο πολύ από τα ψηφίσματα και τις κυρώσεις που ο Υπουργός Αμυνας του έβγαλε στο προφίλ του έναν χάρτη τόοοοοοοσο με το συμπάθειο, που μας έδειχνε τις Τούρκικες Ηνωμένες Πολιτείες ίσαμε τα βάθη της Ανατολής και από Δύση μεριά είχε τσιμπήσει για μεζέ την Θράκη, την Κρήτη, την Κύπρο και όλο το Αιγαίο.

Δε θέλω να σας προβληματίσω αλλά του χρόνου για τη Μύκονο θα χρειαστείτε διαβατήριο, εκτός κι αν είστε ήδη κάτοικος της Αυτοκρατορίας. Και με την ευκαιρία ξεσκονίστε λίγο κι εκείνα τα τούρκικα που σας έμειναν από τα Σουλεϊμάν, Αισά και λοιπά τουρκοσκουπίδια που βλέπατε με ενδιαφέρον τόσα χρόνια στα τουρκοκάναλα.

Την ώρα λοιπόν που ο Τούρκος ανακοινώνει επισήμως τα σχέδια του για το πώς ονειρεύεται τη Νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία και που με πολύ έξυπνο τρόπο συσπειρώνει τον λαό του και τον γεμίζει περηφάνεια με πόλεμο κατά όσων απειλούν την χώρα του, δεν εξετάζω αν είναι τρελός, έξυπνος, αιμοδιψής ή όχι, παραθέτω τα γεγονότα, εδώ ασχολούμαστε με τις βίζιτες και το αν η φράντζα τους είναι δυναμική, τα μνημεία Ζακ, τη Νοβάρτις και ψάχνουμε στρατόπεδα, φτιάχνουμε κτίρια, πληρώνουμε διαμερίσματα, για να στεγάσουμε τους μουσαφιραίους του Ερντογάν μέσα στα σπίτια μας.

Ας πει κάποιος στους Μητσοτάκη και Κουμουτσάκο και τους υπόλοιπους αρμοδίους ότι αυτοί που κουβαλιούνται εδώ μέσα θα μας σφάξουν στο γόνατο, όπως έκαναν πάντα και όπως θα κάνουν εις τους αιώνες των αιώνων. Αμήν.

freepen.gr

loading...