Σοκ στη Λάρισα: Προσφυγόπουλο έβγαλε μαχαίρι σε παιδάκια που έπαιζαν μπάλα!

Να τους χαίρεστε όλοι εσείς οι ανεγκέφαλοι που με την ψήφο σας μας φέρατε όλους τους “καημένους”… Από εδώ και πέρα τέτοιες ειδήσεις, και πολύ χειρότερες, θα γίνουν καθημερινότητα…

Έως ότου … “ο νοών νοείτω”…

Μεγάλη αναταραχή αργά σήμερα το απόγευμα στη Μανδρα, με προσφυγόπουλο που απείλησε με μαχαίρι παιδάκια που έπαιζαν ποδόσφαιρό.

Σύμφωνα με μαρτυρία μητέρας η οποία μαζί με τους γονείς των άλλων παιδιών βρίσκονται καθοδόν για την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για να καταθέσουν μήνυση, τα παιδια τους μικρής ηλικίας (δημοτικό) έπαιζαν ποδόσφαιρο σε ένα ανοιχτό χώρο κοντά στην πλατεία του χωριού, ενώ τα παρακολουθούσαν πρόσφυγες που είχαν κατέβει από τη δομή του Κουτσόχερου.

Κάποια στιγμή ένα προσφυγόπουλο ζήτησε και αυτό να παίξει μαζί τους και αυτά του αρνήθηκαν. Τότε έβγαλε ένα μαχαίρι από τα ρούχα του και άρχισε να το επιδεικνύει μπροστά στα έντρονμα μάτια των παιδιών που έπαθαν σοκ.
Τα παιδιά φοβήθηκαν πολύ και έτρεξαν σπίτια τους μετά το περιστατικό που αναστάτωσε τους γονείς, οι οποίοι προχθές περιέγραφαν στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ τηλεόραση τις δύσκολες συνθήκες συμβίωσης πλέον με τους μετανάστες στην κοντινή δομή, που έχει υπερβεί τα όριά της σε ότι αφορά τον αριθμό των φιλοξενουμένων.

Ανάστατοι οι κάτοικοι της Μάνδρας σήμερα το απόγευμα από το περιστατικό απειλής με μαχαιριού από νεαρό πρόσφυγα σε μικρά παιδιά του χωριού

thessaliatv.gr

hellas-now.com

loading...