ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ «ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ» ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ;


ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!! ΣΤΕΡΕΨΑΝ!! ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!


Γράφει η ^^ Anna Art ^^

Για όλους αυτούς που είναι ευσυγκίνητοι , αλληλέγγυοι ανθρωπιστές, για όλους αυτούς που ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον πόλεμο των
Τούρκων σε Σύριους και Κούρδους!
1ον )-👉 Δεν γνωρίζουμε πλέον από όλες αυτές τις εικόνες και τις ειδήσεις που μας δείχνουν τα τηλεκατευθυνόμενα ΜΜΕ της ΝΤΠ τι είναι αληθινό και τι όχι!!


2ον)-👉 Άπειρες φορές μας έχουν δείξει σκηνικά από μάννες καημένες με παιδιά στην αγκαλιά που πνίγονται στο Αιγαίο και μετά από λίγο καιρό κυκλοφορούν βίντεο που μας αποκαλύπτουν ότι όλα αυτά είναι σκηνοθετημένα σκηνικά!

3ον)-👉 Πρόσφυγες θεωρούνται αυτοί που τους πολεμούν η δέχονται διάφορες επιθέσεις και καταφεύγουν για άσυλο στην αμέσως επόμενη γειτονική χώρα!
Εμείς δεν είμαστε η άμεση γειτονική Χώρα!
Οι άμεσες γειτονικές χώρες για όλους αυτούς που μας έρχονται από Ασία και Αφρική είναι οι χώρες που συνορεύουν μεταξύ τους!4ον)-👉 Έτυχε να γνωρίσω τον πρώην πρόεδρο του μεταναστευτικού πρίν αναλάβει η Τασία από τον 1ο πόλεμο της Συρίας και ο ίδιος μου είχε αποκαλύψει ότι οι Σύριοι δεν ήταν ούτε 5% από το 1ο κύμα λαθρομεταναστευτικού που άρχισε να μας πλήττει!

Μάλιστα μου είχε πεί ότι είχε εισηγηθεί τότε επί πρωθυπουργίας Σαμαρά να κλείσουν τα θαλάσσια σύνορα και δεν είχε εισακουστεί!
5ον)´Οποιος πονάει για ην καταστροφή των Σύριων και των Κούρδων ας αναρωτηθεί καλύτερα πόσες ελληνικές οικογένειες καταστρέψανε χωρίς βόμβες!

Πόσες οικογένειες ξεσπιτώσαν γιατί τους εκπλειστηριάσαν τα σπίτια τους και γενικά περιουσιακά τους στοιχεία, πόσα παιδιά και οικογένειες μείνανε άστεγα πόσα παιδιά λιποθυμούσαν από πείνα στα σχολεία, πόσοι αυτοκτόνησαν μη βρίσκοντας αλληλεγγύη , βοήθεια, κατανόηση από τους υπηρέτες των εντολών,πόσοι πέθαναν από καρκίνους καρδιακά και εγκεφαλικά από το στρές και στενοχώριες λόγω δυσχερειών, και πόσους κόψανε το ρεύμα και τους στέρησαν ακόμη και την επιβίωση τους!

Επομένως; Τι θέλετε, να κάνουμε απολογισμό ποιοί πόνεσαν περισσότερο η ποιοί έχουν περισσότερες απώλειες;

6ον)- Όσες φορές γινότανε πόλεμοι η καταστροφές σε οποιαδήποτε χώρα σπεύσαμε να βοηθήσουμε και με το υστέρημα μας είτε σε χρήματα είτε σε φάρμακα,είτε σε τρόφιμα, ένδυση κλπ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :