Ισόπαλες οι δύο «Κορέες» στο πολυαναμενόμενο ματς: Χωρίς τέρματα, χωρίς θεατές και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη


Το πολυαναμενόμενο ματς στην Πιονγκ Γιανγκ ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, σε έναν αγώνα που δεν είχε θεατές και τηλεοπτική μετάδοση.

Ισοπαλία 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πιο πολυσυζητημένου αγώνα των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2022 ανάμεσα στη Βόρεια και στη Νότια Κορέα στην Πιονγκγιάνγκ την Τρίτη.

Το γήπεδο «Κιμ Ιλ Σουνγκ» δεν είχε θεατές, δεν είχε live τηλεοπτική μετάδοση και καμία κάλυψη από τα διεθνή media.

To σουρεαλιστικό της υπόθεσης είναι πως οι Νοτιοκορεάτες θα δουν το ματς σε μαγνητοσκόπηση μετά από μέρες, καθώς οι υπεύθυνοι της ομάδας θα το έχουν σε DVD.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου της Νότιας Κορέας που ασχολείται με τα ζητήματα με τους άσπονδους γείτονες «η Βόρεια Κορέα υποσχέθηκε ότι θα μας δώσει σε DVD τον αγώνα, πριν από την αποχώρηση των αξιωματούχων».


Για να παρακολουθήσει κάποιος το ματς θα έπρεπε να συντονιστεί με τις ιστοσελίδες της Ασιατικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ή με αυτή της FIFA, αν και το υποτυπώδες LIVE blogging κατέγραψε τα απολύτως απαραίτητα, μόνο τις αλλαγές και τις κίτρινες κάρτες.

Η αποστολή της Νότιας Κορέας έφτασε τη Δευτέρα στην Πιονγκ Γιανγκ ενώ τα μέλη της άφησαν τα κινητά τους στην πρεσβεία της χώρας στο Πεκίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :