Μυτιλήνη: Καταγγελία για ταξιτζή που αυνανιζόταν μπροστά σε φοιτήτρια


Μία σοβαρή καταγγελία σε βάρος οδηγού ταξί στη Μυτιλήνη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας νεαρής φοιτήτριας, βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας και της Ασφάλειας.

Καταγγελία-σοκ
Η καταγγελία έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση τόσο στην τοπική κοινότητα όσο και στην πιάτσα των επαγγελματιών οδηγών που ενημερώθηκαν για το περιστατικό.

Η καταγγελία έγινε από το δικηγόρο της φοιτήτριας και σε αυτή αναφέρεται πως ο οδηγός άρχισε να αναυνίζεται μέχρι… τέλους όσο η νεαρή φοιτήτρια βρισκόταν μέσα στο ΙΧ.

Αναλυτικά η καταγγελία:

Νυχτερινές ώρες η φοιτήτρια κάλεσε ταξί με προορισμό προς το κέντρο της Μυτιλήνης. Ο οδηγός, ωστόσο, δεν ακολούθησε τη συνηθισμένη διαδρομή, παρά μπήκε σε στενά σοκάκια της πόλης. Λίγο μετά, ο οδηγός ταξί προέβη σε επίδειξη των γεννητικών του οργάνων και άρχισε να αυνανίζεται μέχρι… τέλους. Σύμφωνα με Τα Νέα της Λέσβου, έντρομη η νεαρή κοπέλα, παρέμεινε σιωπηλή μέχρι το τέλος της διαδρομής.


Ο δικηγόρος της φοιτήτριας έχει δώσει τα στοιχεία του οχήματος και πλέον είναι εύκολο να εντοπιστεί ο οδηγός ταξί. Εν τω μεταξύ, προς το παρόν, είναι άγνωστο εάν η εν λόγω αξιόποινη πράξη έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν, με θύματα άλλες κοπέλες που δεν βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :