Παράνομη μετανάστευση: Έκρυθμη η κατάσταση στα νησιά – «Μογκαντίσου» η Σάμος – Επεισόδια στα Διαβατά (βίντεο)

Σε επικίνδυνο χάος κινδυνεύει  να βυθιστεί όλη η χώρα από τις εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς που την έχουν κατακλύσει και συνεχίζουν χωρίς κανένα σημάδι ότι κατάσταση θα βελτιωθεί.

Στη Μυτιλήνη σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας 20χρονης κοπέλας για απόπειρα βιασμού από αλλοδαπό, ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια την κοπέλα εισέβαλλε στο σπίτι της μπήκε από παράθυρο και της επιτέθηκε προσπαθώντας να της βγάλει τα ρούχα και να τη βιάσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία η 20χρονη άρχισε να φωνάζει δυνατά και να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο επίδοξος βιαστής επέμενε.

Από τις φωνές ξύπνησε ο αδερφός της ο οποίος μπήκε στο δωμάτιο με τον αλλοδαπό να προσπαθεί να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη μέσα στο σπίτι με τον αδελφό της 20χρονης να καταφέρει και κάποια χτυπήματα στον επίδοξο βιαστή της.

Τελικά ο επίδοξος βιαστής κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο από το οποίο μπήκε πηδώντας στον δρόμο από ύψος περίπου πέντε μέτρων.

Εν τω μεταξύ στο σπίτι της άτυχης κοπέλας επέστρεψε και η μητέρα της, η οποία κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός.

Η ασφάλεια Μυτιλήνης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον επίδοξο βιαστή, αλλά και να τον εντοπίσει ελάχιστες είναι οι ελπίδες ότι ο συγκεκριμένος παράνομος μετανάστης θα απελαθεί ποτέ από τη χώρα.

Στη Σάμο οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ένα «ασυνόδευτο ανήλικο» 15χρονο που αναζητούσε, μετά τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν προ ημερών στο νησί μεταξύ μεταναστών.

Εκτός από τον 15χρονο, οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν και ένα 19χρονο, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό, ενώ έπειτα από αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη έντεκα αλλοδαποί ως δράστες του περιστατικού της συμπλοκής. Ένας εξ αυτών κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.

Ταυτόχρονα στη Σάμο μαίνονται οι ταραχές στο νησί με το ΚΕΠΑ του νησιού να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη ή Μογκαντίσου.

Οι αλλοδαποί κορυφώνουν τις αντιδράσεις τους με τους κατοίκους να αντιδρούν, από την πλευρά τους, ζητώντας να μπει σε άμεση εφαρμογή το σχέδιο «αποσυμφόρησης» προκειμένου οι αλλοδαποί να μεταφερθούν στην περίφημη ενδοχώρα.

loading...