Τράγκας: Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά, ότι οι υπερδυνάμεις είναι με τη «μεγάλη» Τουρκία

Με τις ευλογίες των Αμερικανών και των Ρώσων ο Ερντογάν εισέβαλε στη Βόρεια Συρία και προβαίνει σε εκτεταμένες πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον των Κούρδων.
Αποδεικνύεται στην πράξη για μια ακόμη φορά, ότι οι υπερδυνάμεις είναι με τη μεγάλη Τουρκία, σε πληθυσμό και έκταση. Και φυσικά, όπως είπε και ο κος Πομπέο, είναι πολύτιμος οικονομικός και στρατιωτικός σύμμαχος της Αμερικής με τον οποίο πρέπει να τα βρούμε χωρίς να επικαλούμαστε ούτε τη Λωζάνη, ούτε να θέλουμε τη Χάγη, απλά και καλόπιστα με διμερείς συνομιλίες.

Δηλαδή να βάλουμε το Αιγαίο και τα νησιά, να βάλουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα πάνω στο τραπέζι και να κουβεντιάσουμε μαζί της για δίκαιη μοιρασιά. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει στην Κύπρο στην οποία ο Τούρκος παίρνει de facto το Βορρά, προσαρτά τα κατεχόμενα, ζητάει το 44% της Κυπριακής ΑΟΖ και τα μισά έσοδα από τα κοιτάσματα.

Εδώ στην Αθήνα οι Γερμανόφιλοι, ιεροφάντες και υπηρέτες του μνημονίου εξακολουθούν να λένε ότι η Τουρκία είναι διεθνώς απομονωμένη. Τόσο πολύ, που ο Βλαδίμηρος μίλησε με τον Ερντογάν και του έδωσε και αυτός την ευχή του να κάνει το μαξιλάρι σε βάθος 50 χιλιομέτρων μέσα στη Συρία και σε μήκος 400 χιλιομέτρων.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αποβιβάζονται καθημερινά εκατοντάδες, ενώ οι πρώτες εικόνες αρματαγωγών που μεταφέρουν πρόσφυγες στην ηπειρωτική χώρα, δημιουργούν ατμόσφαιρα λιβανοποίησης της Ελλάδας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με ανύπαρκτους υπουργούς και στελέχη στο υπουργείο Εξωτερικών, με επικίνδυνους υπουργούς για την Παιδεία και την Εθνική Συνείδηση στο υπουργείο Παιδείας, με εθνοτερμίτες και Σορίτες που ήδη βγαίνουν από τα αυγά του Φιδιού προετοιμάζει τα επόμενα βήματα της εθνικής αποδυνάμωσης και των εθνικών υποχωρήσεων.

Η μετανάστευση νέων ανθρώπων συνεχίζεται. Η υπογεννητικότητα και η συρρίκνωση του πληθυσμού γίνεται μη αναστρέψιμη. Η Κεραμέως έχει τοποθετηθεί με οδηγίες συνέχισης της πολιτικής Γαβρόγλου για την πλήρη ελαστικοποίηση της εθνικής συνείδησης και γνώσης. Είναι τοποθετημένο στο πλαίσιο της αποδυνάμωσης της εθνικής άμυνας για τη συγκεκριμένη ώρα που θα υπογράψουμε τα υπόλοιπα μετά τις Πρέσπες.

Ήδη οι πληροφορίες για την Κεραμέως που θα φέρει στο φως το επόμενο Crash είναι συγκλονιστικές έως και ανατριχιαστικές.

Την ίδια ώρα που η χώρα αδειάζει από νέους Έλληνες και Ελληνίδες, ο Μητσοτάκης με εντολές των Γερμανών αναζητεί εγκατάσταση χιλιάδων μεταναστών που θα πολλαπλασιαστούν σίγουρα από το νέο πόλεμο στη Συρία.

Πέρασαν οι πρώτες 100 ημέρες. Ακόμη ακούγονται διάφορα περί μειώσεων φόρων και νέου δανεισμού της χώρας με χαμηλά επιτόκια, αλλά δεν υπάρχουν φάρμακα για καρκινοπαθείς, δεν υπάρχει ούτε μία καρδιοχειρουργική μονάδα κατά μήκος της δυτικής Ελλάδας και των νήσων του Ιονίου.
Δεν υπάρχουν περιπολικά. Υπάρχουν εκατοντάδες κενά στα σχολεία. Χιλιάδες μαθητές διδάσκονται σε ακατάλληλα κτίρια και κοντέινερ. Δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο ουσιαστικό για την αναχαίτιση της μετανάστευσης των νέων. Όπως επισήμανε και ο Μητσοτάκης, πολλοί βουλευτές βρίσκονται σε ένα ροζ συννεφάκι αυταρέσκειας.

Εξακολουθούν να λέγονται μπούρδες, ότι 10.000 μετανάστες θα επιστρέψουν μέχρι το 2020 στην Τουρκία. Κάποιοι υπουργοί έχουν αναλάβει το ρόλο του μπαμπούλα απέναντι στους κακοπληρωτές. Οι επιχειρήσεις εξακολουθούν να βάζουν λουκέτο, ενώ το οικονομικό σπιράλ του θανάτου συνεχίζεται.

Τρεις μήνες έχουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής. Δεν υπάρχει Βρούτσης. Δεν υπάρχει καμία προστασία των εργαζομένων. Καμία προστασία των πεινασμένων. Φυσικά οι άνθρωποι ξέρουν τι σημαίνουν Αγγελόπουλοι. Ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να παραδώσει τα υπόλοιπα κομμάτια του Δημοσίου, σε όλους αυτούς που χρωστάνε δισεκατομμύρια στις τράπεζες και παριστάνουν τους κροίσους. Ο Σταύρος Ψυχάρης αθωώθηκε για τα δάνεια του ΔΟΛ. 10 στελέχη τραπεζών αθωώθηκαν για τις υπογραφές που έβαζαν στα δάνεια του Λαμπράκη και του Ψυχάρη. Δηλαδή του κουμπάρου των Μητσοτακέων. Φωτίζεται πλέον όλο το μνημονιακό τοπίο, όλων αυτών των βιολογικά υπερηλίκων που στη διάρκεια της Μεταπολίτευσης σε συνεργασία με τις 3 πολιτικές οικογένειες και με τους ξένους, οδήγησαν τη χώρα στο γκρεμό και σε λίγο στην εδαφική συρρίκνωση.

Σε μερικούς μήνες θα φανεί ότι τα πρώτα μέτρα Μητσοτάκη ήταν ασπιρίνες – γενόσημα σε νεοπλασία 4ου βαθμού. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η Open Society κυβέρνηση έχει αναλάβει μία ακόμη φάση της πλήρους αποδυνάμωσης της χώρας ή τουλάχιστον αποδέχεται την καθοδήγηση άνευ αντίστασης.

Η πολιτεία κοιμάται. Είναι μεθυσμένη. Για την ακρίβεια έχει νεκροφάνεια. Κινείται στους δακτυλίους του Δάντη. Οι πολιτικοί της είναι πρόσωπα βυθισμένα στον πάγο, κατακίτρινα, νεκρά με το πρόσωπο ανάποδα στο στήθος. Είναι ζόμπι με κουλουριασμένα φίδια στο λαιμό.

Σκεφτείτε ένα πατέρα να περιμένει ώρες ολόκληρες τον ΕΟΠΥΥ για να μάθει αν η ένταση που έκανε, η δεύτερη αίτηση για να σωθεί το παιδί του με μια γονιδιακή θεραπεία, μια πανάκριβη ένεση της αμαρτωλής Novartis, θα γίνει δεκτή. Κάποιος βγήκε εκεί που καθόταν και του είπε : «απορρίφθηκε». Για δεύτερη φορά. Του είπε ότι αυτό το κράτος σκοτώνει τα παιδιά του ή δεν μπορεί να τα προστατεύσει. Του είπε από τώρα να κηδέψει το παιδί του, γιατί το κράτος Μητσοτάκη συνέχεια του μνημονιακού κράτους, είναι και αυτό οστεοφυλάκιο, χωρίς καμία αγάπη για τα παιδιά και τους νέους. Είπαν στον πατέρα του παιδιού ότι ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ δεν μπορεί να κάνει την ένεση, γιατί είναι ακριβή. Αντιδρούν τα μέλη του ανώτατου υγειονομικού συμβουλίου. Αντιδρούν όλοι αυτοί που υλοποιούν τη γενοκτονία του ελληνικού λαού ή τουλάχιστον συμμετέχουν σε αυτή. Αυτό μου το είπε αργά τη νύχτα ο υπουργός Υγείας. Ο οποίος θέλει να κάνει κάτι αλλά φαίνεται ότι δεν έχει τα γκατς για να κάνει τίποτα.

Όλα ελέγχονται από το Ευαγγέλιο. Από το μνημόνιο. Από τους συνεργάτες των δυνάμεων κατοχής. Είναι ένα κράτος που δεν θέλει να δώσει καμία ελπίδα σε ένα παιδί. Ένα κράτος σκοτεινό, ερειπωμένο, βομβαρδισμένο, χωρίς ψυχή. Η μόνη καλή είδηση των τελευταίων ημερών, το μόνο καλό κείμενο ήταν το tweet του Τατσόπουλου, το ευχαριστώ σε αυτούς που τον έσωσαν και η ανάκτηση της συνείδησής του. Μιας συνείδησης που έχει απωλεστεί από πολιτικούς, ομιλάρχες, μεγαλοεφοπλιστές, δημοσιογράφους, εκδότες, όλους αυτούς τους νοήμονες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, χωρίς καρδιά, χωρίς ψυχή.
Μη φωνάζετε το πρωί. Το κράτος κοιμάται. Έχει νεκροφάνεια. Είναι θεοσκότεινα. Τρώει τα παιδιά του. Τα παιδιά και οι νέοι άνθρωποι είναι αριθμοί. Το ίδιο είναι και οι μεγάλοι στην ηλικία. Για αυτό υπάρχουν οι Βρούτσηδες. Για αυτό υπάρχουν τα μοντέλα Πινοσέτ. Ίσως δεν ξέρει από παιδιά ακόμη ο Βασίλης. Δεν έχει πονέσει ως πατέρας. Δεν ξέρει τον πόνο ενός ανθρώπου που θέλει να δώσει ελπίδα σωτηρίας στο παιδί του. Μπορεί ο υπουργός Υγείας να μου πει : «πόσα παιδάκια 1,5 με 3 ετών είναι στη λίστα αναμονής του Αγλαία Κυριακού για χημειοθεραπεία που δεν μπορούν να κάνουν λόγω οικονομικών αδυναμιών;» . «Μπορεί να μου πει τι γίνεται με τα φάρμακα των καρκινοπαθών;».

100 ημέρες κυβέρνησης Μητσοτάκη και δεν σκέφτηκε κάποιος από τους μη νοήμονες του επιτελείου του, να φτιάξει μια καρδιοχειρουργική μονάδα, έστω και με στρατιωτικούς καρδιοχειρουργούς για όλη τη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου και σε αυτή την έκτακτη μονάδα να υπάρχει ένα ή δύο ελικόπτερα αεροδιακομιδής. Είναι τόσο άχρηστοι οι υπουργοί του Μητσοτάκη ή πράγματι είμαστε τόσο δουλόφρονες στους Γερμανούς, ώστε να έχουμε κόψει χρήματα που άλλοτε πήγαιναν στην προστασία ζωών; Όπως αντιλαμβάνεστε κηδεύουμε κόσμο ως γραφείο τελετών, επειδή οι πολιτικοί μας υπακούουν απόλυτα στις οδηγίες του Βερολίνου και των Βρυξελλών.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κοιμάται. Για την ακρίβεια έχει νεκροφάνεια. Δεν πρέπει να μπει στον ύπνο της η μορφή του Παναγιώτη – Ραφαήλ. Δεν πρέπει να συσπώνται τα γουρουνοειδή χαρακτηριστικά διαφόρων υπουργών της. Μου έχει κάνει εντύπωση τις τελευταίες ημέρες ότι δεν λένε ούτε κιχ. Όλα αυτά τα Σωματεία για το παιδί. Δεν κινούνται. Δεν συμβάλλουν. Το χαμόγελο του Παιδιού, το γέλιο του Παιδιού, το κλάμα του Παιδιού, όλα για το Παιδί, πεθαίνουμε για τα Παιδιά, Ελπίδα για τα παιδιά, ζωή για τα παιδιά, όλα αυτά τα Σωματεία που έχουν ως φωτογραφία ένα ΠΑΙΔΙ. Επίσης μου έχει κάνει εντύπωση, η παγωμάρα όλων αυτών που καταβρόχθισαν επί μνημονίου τις σάρκες του ψόφιου κράτους, συνεργαζόμενοι με τις δυνάμεις κατοχής. Όλοι αυτοί οι αλουμινάδες, οι πετρελαιάδες, οι προμηθευτάδες. Όλοι αυτοί με τα ιδρύματα που δίνουν εκατομμύρια για να μάθουμε πως οι αείμνηστοι Καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης έσωσαν την πατρίδα ή λειτούργησαν αποφασιστικά για αυτήν!!!

Αξίζουν περισσότερο τα μαυρόασπρα ντοκιμαντέρ από τη ζωή του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ; Ερώτημα υποβάλλω.

loading...