Σοκ στη Μαδρίτη! Ταύρος ξεκοίλιασε ταυρομάχο – Ήταν σύντροφος της ανιψιάς του Ισπανού Βασιλιά -Εικόνες, Βίντεο

Ένα συνταρακτικό περιστατικό, γέμισε θλίψη τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.

Ο 27χρονος ταυρομάχος και σύντροφος της ανιψιάς του βασιλιά της Ισπανίας, Γκονζάλο Καμπαλέρο, βρίσκεται στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος, μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε από ταύρο κατά τη διάρκεια ταυρομαχίας, χθες, στη Μαδρίτη.

Ειδικότερα, ο γοητευτικός ματαντόρ βρισκόταν στην ολοκλήρωση της παράστασής του, λίγο πριν μπήξει το ξίφος του στον ήδη αιμόφυρτο ταύρο. Αλλά το ετοιμοθάνατο ζώο δεν είχε κάνει την τελευταία του κίνηση.

Ο γοητευτικός ματαντόρ ήταν έτοιμος να αποτελειώσει τον αιμόφυρτο ταύρο, καρφώνοντάς του το ξίφος του

Με ορμή επιτέθηκε στον 27χρονο ταυρομάχο, τρυπώντας τον με τα κέρατα στο πόδι και, σηκώνοντάς τον στον αέρα, τον ξανασούβλισε στην κοιλιά.

Το ετοιμοθάνατο ζώο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, τρύπησε τον ματαντόρ στο πόδι και πετώντας τον στον αέρα τον κάρφωσε με μανία στην κοιλιά

Την ίδια στιγμή, η 19χρονη ανιψιά του Ισπανού βασιλιά Φελίπε του 5ου, Βικτόρια Φεντερίκα, παρακολουθούσε από τις εξέδρες στην αρένα του La Ventas, με κομμένη την ανάσα.


Ο Καμπαλέρο χρειάστηκε να εγχειριστεί άμεσα επιτόπου στο ιατρείο της αρένας επί δίωρο, προτού μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στο νοσοκομείο του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, στη Μαδρίτη.

Και τα δύο τραύματα του νεαρού ματαντόρ σε πόδι και κοιλιά ήταν τεράστια, με διαστάσεις 22 και 30 εκατοστά, αντίστοιχα.

Ο Καμπαλέρο χρειάστηκε να εγχειριστεί άμεσα επιτόπου στο ιατρείο της αρένας επί δίωρο, προτού μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στο νοσοκομείο του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, στη Μαδρίτη, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun.

Την ίδια στιγμή, η 19χρονη ανιψιά του Ισπανού βασιλιά Φελίπε του 5ου, Βικτόρια Φεντερίκα, παρακολουθούσε από τις εξέδρες στην αρένα του La Ventas, με κομμένη την ανάσα.

Δείτε το βίντεο:

loading...