Φθιώτιδα: Αντί για όπισθεν έβαλε πρώτη και έπεσαν στο γκρεμό – Δείτε εικόνες

Δύο τραυματίες στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού…

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (1/10) έξω από τον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού.

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, έφυγε εκτός δρόμου στη θέση «Ασπρόκαμπος» πάνω από τον Αι- Γιώργη ακολουθώντας τρελή πορεία τουλάχιστον 100 μέτρων!

Οι δύο άνδρες ηλικίας 56 και 83 ετών, εγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι στις λαμαρίνες και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για την επιτυχή ανάσυρσή τους.

Ειδικότερα, εφτά (7) πυροσβέστες από την ΠΥ Μακρακώμης με επικεφαλής τον Διοικητή τους Θανάση Παπασταμούλη, που έφτασαν πρώτοι στο σημείο και άλλοι τόσοι από την 7η ΕΜΑΚ μαζί με το Διοικητή τους Σίμο Αποστόλου, ενήργησαν κάνοντας χρήση διασωστικών εργαλείων προκειμένου να απεγκλωβίσουν ζωντανούς και με ασφάλεια τους τραυματίες.

Το αυτοκίνητο μετά από τις τούμπες που έφερε είχε σταθεί στο πλάι και χρειάστηκε να ανοίξουν όλο το πάνω μέρος για να τους απεγκλωβίσουν.

Την προανάκριση ανέλαβε το ΑΤ Σπερχειάδας, πλήρωμα του οποίου έφτασε από την πρώτη στιγμή στο σημείο που έγινε το τροχαίο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρεται ο οδηγός αντί για όπισθεν να έβαλε πρώτη με αποτέλεσμα να κύλησε το αμάξι στο κενό.

Δείτε φωτογραφίες:

loading...