Γιατί εμπιστευόμαστε τη σημερινή Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του «Δημοσίας Τάξης » στο θέμα του μεταναστευτικού .

Μάθετε την αλήθεια !!

Είτε συνειδητά , είτε εξ ανάγκης  , οι ιθύνοντες της σημερινής διαχείρισης του μεταναστευτικού-προσφυγικού στην Ελλάδα , υλοποιούν έναν σχεδιασμό που έχει εκπονηθεί πριν 5-6 χρόνια .

Από  πρώτα σχέδια που προτείναμε για την αντιμετώπιση αυτού του Φαινομένου ήταν , να μετατραπούν οι ίδιες οι μεταναστευτικές-προσφυγικές ροές σε ασπίδα προστασίας  . Αυτό θα είχε αρνητική συνέπεια – όπως πλέον αποδεικνύεται – την κατάσταση που σήμερα παρατηρείτε σε βάρος των Νησιών 1ης Υποδοχής .

Έπρεπε να κρατηθούν στα νησιά για να γίνουν εν τω μεταξύ άλλα πράγματα . Τα νησιά μας είναι η 1η αντίσταση στην επίθεση που δεχόμαστε σ έναν πόλεμο που έχει ξεσπάσει καιρό , για όποιον δεν το έχει συνειδητοποιήσει . Εκεί οι κάτοικοι Πολεμάνε καθημερινά πολλούς «εχθρούς» μαζί .

Όσο κι αν σας φαίνεται εξωπραγματικό ,όσο περισσότερο αντέχουμε σε αυτήν την πρωτόγνωρη μεταναστευτική- προσφυγική «επιδρομή » , τόσο εξασθενεί η δυναμική του Τούρκικου σχεδίου που χρησιμοποιεί το μεταναστευτικό ως ασύμμετρη απειλή σε βάρος μας πρωτίστως και όχι μόνο .

Όλη όμως αυτή η κατάσταση , ήρθε η ώρα να αποσυμπιεστεί . Ήρθε η ώρα να μετατρέψουμε ΕΜΕΙΣ τις μεταναστευτικές – προσφυγικές ροές σε δικό μας γεωπολιτικό όπλο .

Υπομονή , λίγες ημέρες μόνο έμειναν για να δοθεί η ΕΝΤΟΛΗ που έχουμε προαναγγείλει ώστε να ενεργοποιηθεί το σχέδιο «Ιώνη Νο2 » . Τα «περάσματα» από το γνωστό «βαλκανικό διάδρομο» είναι σχεδόν «ανοικτά ».

Μένει μόνο να μην κάνουν το λάθος , όλοι αυτοί που εμπιστευόμαστε. Να γεμίσουν όλη την Ελλάδα μ εστίες  μεταναστευτικού- προσφυγικοί προβλήματος … άργησαν. Όχι μόνο θα μετατραπούν σε εστίες δυσφήμησης τις ίδιας της στρατηγικής – πολιτικής αυτής , αλλά και σε πηγή προβλημάτων για τις ντόπιες κοινωνίες , αφού σταδιακά και σωρευτικά , θα επιφέρουν το χάος που επιδιώκουν οι «εχθροί» μας .

Αυτό που θέλουμε είναι πολλές  Ειδωμένες στα Βόρεια και Βορειοανατολικά μας σύνορα .ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ !!

Συνεχίζεται..

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ  ( η δική σας δύναμη σε δράση ) 

loading...